0-0
 (0-0)
Vallens FF

Oavgjort i derbyt

Sista matchen i serien spelades på Ängö Schakt Arena. Mycket folk hade kommit upp för att se detta STO-derby. Tyvärr kunde inget av lagen bjuda upp till något målkalas för matchen slutade 0-0.

GSOFC var det bättre laget de första 20-25 då vi förde spelet. Vallens taktik var ganska lättläst just då, snabba bollar upp mot deras kvicka forwards som vår backlinje avvärjde ganska lätt. Matchens första farlighet var Skogens kanonskott i underkant ribban och en retur ut till en helt fri Hanna. Hanna lappade till bollen i mål men tyvärr hade domaren upptäckt en offside?? I slutet av halvleken hade Josse ett bra läge men fick inget riktigt tryck i skotten, så målvakten kunde göra en bekväm räddning.

Andra halvleken var rätt lik slutet på den första, med mycket spel på mitten och med få avslut. Denna halvlek var det Vallen som var närmast att få in bollen. I en tilltrasslad situation framför Marre rullar bollen parallellt med mållinjen och spelare, tur för oss fick ingen pillat in den utan vi kunde rensa till slut. Vår farligaste chans i andra vet jag egentligen inte vilken jag skall nämna, men den snyggaste var en som inte blev något avslut. Med ett bländande spel från mittlinjen med få tillslag spelar Mia in bollen i halvcirkeln till en helt ren Sese, jag tror att Sese blev helt ställd att hon fick så mycket tid på sig att avslutet uteblev.
Ett oavgjort resultat speglade matchen väl. I GSOFC blev Woody vald till bäste spelare. Vi avslutar säsongen med KM på Ängö Schakt Arena till lördag sedan är det semester månaden ut från fotbollen. Ha nu en riktigt go ledighet.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut
1 min. Hörna G-S Orust FC från höger
2 min. Skogen, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
2 min. Skogen, avslut, över målet
8 min. Skogen, avslut utanför, vänster om målet
11 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
11 min. Skogen, avslut i ribban
13 min. Hörna Vallen från höger
15 min. Hörna Vallen från höger
16 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
18 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
23 min. Hörna Vallen från vänster
25 min. BYTE Sese in - Hanna ut
26 min. Hörna G-S Orust FC från höger
30 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
32 min. Skogen, farligt avslut som blockas av en spelare
39 min. Vallen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
40 min. Carro, avslut, över målet
40 min. BYTE Mia in - Stenhård ut
43 min. Josse, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar

ANDRA HALVLEK
45 min. BYTE Sanna in - Julia ut
52 min. Johanna A, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
56 min. Hörna Vallen från vänster
56 min.
59 min. Vallen, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
61 min. Sese, farligt avslut strax utanför högra stolpen
70 min. BYTE Moberg in - Carro ut
71 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
72 min. BYTE Stenhård in - Sese ut
73 min. Moberg, avslut på mål som målvakten lätt tar
75 min. BYTE Carro in - Johanna A ut
83 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
84 min. Josse, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
85 min. Vallen, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
86 min. BYTE Julia in - Andrea ut