Orust FC
0-3
 (0-1)
Götene FK

Sista hemmamatchen för i år och en match utan Stefan vi rodret. Peter Hellström och övriga i ledarstaben fick ta hand om skutan i stället. Matchen spelades på Ängö Schakts Arenas konstgräs.

Götene slogs om att säkra kontraktet och hur konstigt det än låter även en andraplats. Känns om att dessa två saker inte hör ihop men så är serien uppbyggd i år. Nu får Skepplanda och Skoftebyn själva göra upp om det i sista omgången för att ta hem tredjeplatsen som garanterar ett fortsatt spel i tvåan. Fyran i vår serie åker med stor sannolikhet ur.

Gästerna var klar piggast i början av matchen men efter ett tag kunde vi utjämna spelet något. Det var dock Götene som skapade chanserna. Så det kom inte som en överraskning att de kunde ta ledningen i 14:e minuten med en elegant instickare som blev till ett friläge i straffområdet och mål. Den enda chansen i första halvlek som kunde resulterat i kvittering var Elins frispark. Tyvärr blev det lite väl mycket fot under bollen.

I andra började vi komma i gång rejält och snurrade framför deras straffområde ett antal gånger. Vi hade ett gäng nästanläge som vi tyvärr inte kunde utnyttja. Man märkte att Götene började bli mer och mer nervösa att det hela skulle rinna ur händerna för de. I slutet av matchen kunde de dock pusta ut när de elegant rullade upp oss skapade ytterliga ett friläge. I slutminuten kom även 3-0.

Resultatet speglade väl matchen rätt bra om man ser på kvalitén på skapade chanser, spelmässigt mellan straffområderna kanske i överkant.

Orust svets presenterade matchen lirare. Hos gästerna gick det till Malin Kall och till oss Sandra Davidsson.

5 min. Götene, avslut som blockas av motståndare

6 min. HÖRNA vänster

6 min. Sara B, avslut, över målet

10 min. Götene, avslut utanför, vänster om målet

11 min. Götene, avslut i högra stolpen

13 min. Götene, avslut på mål, inga problem för målvakten

14 min. !!! MÅL 0-1, Götene friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen

21 min. Götene, avslut på mål, inga problem för målvakten

32 min. Elin P, avslut, över målet

42 min. HÖRNA höger

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. HÖRNA höger

47 min. Götene, avslut, över målet

47 min. Elin P, avslut utanför, höger om målet

59 min.

60 min.

62 min. Götene, avslut på mål, inga problem för målvakten

62 min. HÖRNA höger

65 min. Alma A, avslut utanför, vänster om målet

69 min. HÖRNA höger

74 min. Götene, avslut utanför, vänster om målet

80 min.

82 min. Götene, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar

82 min. Götene, avslut i vänstra stolpen

83 min. !!! MÅL 0-2, Götene friläge, tidigt skott i högra stolpen och in

85 min.

89 min. !!! MÅL 0-3, Götene skjuter in bollen i högra stolpen och in