Glimmaråsen 2022-08-27
Orust FC
1-0
 (1-0)

Åter igen en storspelande Fanny som räddade oss i slutet av matchen. Men det var inte bara hon som storspelade. Hela försvarslinjen var exemplarisk med Larsson och Olle i spetsen. Den sistnämnde var så bra att hon blev vald till matchens lirare.

Nu låter det som om HAIF var på vår planhalva hela matchen, så var inte fallet. Första var vi det bättre laget och kunde välförtjänt ta ledningen i 24:e minuten. Ett smörpass från Telin till en frispringande Alice som inte gör något misstag utan placerar in bollen intill stolproten.

Efter målet tappar vi lite av spelet men inte mer än att det blev lite böljande. HAIF hade inte något farligt avslut i första halvlek, enligt min mening.

I andra började vi bra och hade några bra anfall. Hilma var den som var klart giftigast av oss. Gång på gång utmanade hon deras backlinje som hade stora svårigheter med henne.

Mitt i halvleken ökade gästerna takten samtidigt som vi gick i försvarsläge. En del trötta ben hos oss hade svårt att få tag i bollen. Tur för oss att firma Olle & Lars styrde upp det hela så det bara blev ett fåtal men dock giftiga avslut. Jag tycker även man skall nämna att HAIF fick sin första hörna i den 88:e minuten, det säger en del vilken insatts laget gjorde idag.

Matchens lirare presenterades av 2 gävare. I Herrestad fick Wilma Snis det och hos oss gick det till Olivia ”Olle” Karlsson.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

3 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet

7 min. Matilda S, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar

22 min. Emma H, avslut som blockas av motståndare

22 min. HÖRNA höger

23 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten

24 min. !!! MÅL 1-0, Alice B friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
Elin P

26 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

33 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

42 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför högra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min. Elin P, avslut utanför, höger om målet

48 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet

53 min. HAIF, avslut som blockas av motståndare

53 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

54 min. HÖRNA vänster

55 min. Matilda S, avslut utanför, vänster om målet

63 min. HAIF, farligt avslut strax utanför högra stolpen

65 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

68 min. HÖRNA höger

68 min. VARNING Elin P

74 min. HAIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar

75 min. HAIF, farligt avslut strax över ribban

78 min. HAIF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

83 min. HAIF, farligt avslut strax utanför högra stolpen

86 min. HAIF, friläge, målvakten räddar

88 min. HÖRNA vänster