Lövängens IP 2022-08-13
Orust FC
1-3
 (0-0)

Vi gör en helt okey insatts i återstartandet av serien. Tyvärr tappade vi poäng igen mot Skoftebyn i slutet av matchen. Sist var det en frispark på övertid som de snodde oss på tre poäng och nu var det två soloprestationer som satte käppar i hjulet för oss i 87:e och i 90:e minuten.

Nu kanske man inte skall säga att det var orättvist denna gång men en aning snöpligt med två sena mål. Jag lider med hela laget men framför allt med Fanny. Hon gjorde den ena omöjliga räddningen efter den andra och var klart bäst på plan. De två sena målen var det inte mycket att göra nåt åt. Målen kom på soloräder som snurrade upp vårt försvar så det blev friläge båda gångerna.

Om vi går över till matchen i sin helhet så gör vi en bra förstahalvlek. Tyvärr saknas det lilla framåt men det fanns en ljusglimt och det var Hilma. Hennes bästa match i år. Bakåt täpper vi till bra förutom de gånger Fanny får storspela.

På övertid i första får gästerna en straff som jag inte uppfattade vad det var. Straffen slås stolpe ut.

I andra får vi en drömstart med mål av Telin efter en frispark. Målet fick Skoftebyn att vakna till ordentligt. Det var anfallsvåg på anfallsvåg så kvitteringen hängde i luften. Efter ca: 10 minuter in i halvleken får de en hörna som nickas in. Helt otagbar för Fanny eftersom hon blev totalt bortscreenad.

I mitten av halvleken lugnar sig pressen något och vi kan få lite ordnat spel. Allt ser bra och stabilt ut för att kamma hem en pinne. Sen kom ovannämnda kalldusch i 87:e minuten som en käftsmäll och åter igen blev det tappade poäng, snyft.

Matchenslirare i Skoftebyn blev Wilma Jansson, så som hon spelade var det ett lätt val. Lika lätt var det hos oss när Fanny fick ta emot samma pris från Kungsvikens Byggnads AB.

5 min. Skofteby, avslut, över målet

9 min. HÖRNA höger

15 min. Hilma A, avslut på mål, inga problem för målvakten

17 min. Skofteby, friläge, målvakten räddar

18 min. Matilda S, avslut utanför, vänster om målet

20 min. Hilma A, avslut, över målet

22 min. HÖRNA vänster

23 min. Skofteby, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar

23 min. Skofteby, avslut, över målet

24 min. VARNING Alice B

31 min. Skofteby, avslut på mål, inga problem för målvakten

32 min. Skofteby, avslut på mål, inga problem för målvakten

35 min. HÖRNA höger

37 min. Skofteby, avslut på mål, inga problem för målvakten

45 min. HÖRNA vänster

46 min. VARNING Elin P

46 min. Skofteby, STRAFF, målvakten räddar

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. !!! MÅL 1-0, Elin P skjuter in bollen i vänstra krysset

48 min. Skofteby, avslut utanför, höger om målet

48 min. Skofteby, farligt avslut strax över ribban

50 min. Skofteby, farligt avslut strax utanför högra stolpen

54 min. HÖRNA höger

54 min. !!! MÅL 1-1, Skofteby nick högra delen av målet

59 min. HÖRNA höger

61 min. Skofteby, avslut i vänstra krysset, målvakten räddar

61 min. HÖRNA vänster

61 min. HÖRNA höger

63 min. Skofteby, avslut i vänstra krysset, målvakten räddar

64 min. HÖRNA höger

66 min. Elin P, avslut utanför, vänster om målet

69 min. Emma H, avslut utanför, vänster om målet

72 min. HÖRNA höger

74 min. HÖRNA vänster

79 min. Skofteby, avslut utanför, höger om målet

81 min. Skofteby, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

81 min. HÖRNA höger

83 min. HÖRNA höger

86 min. HÖRNA höger

87 min. Skofteby, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen

87 min. !!! MÅL 1-2, Skofteby friläge, tidigt skott vänstra delen av målet

89 min. VARNING Hilma A

90 min. !!! MÅL 1-3, Skofteby friläge, tidigt skott vänstra delen av målet