Lindvallen A 2022-07-03
6-1
 (5-0)
Orust FC

Det var inte mycket som gick rätt i första halvlek. Detta utnyttjade hemmalaget exemplariskt genom att ta vara på bjudningarna så det blev mål. Inte nog med denna utskåpning i första halvlek så gick vår bästa spelare Emma sönder i slutet av den samma. Framåt hade Matilda några fina chanser men utan resultat.

I andra blev det betydligt bättre, mer fläkt och fart i spelet. I det offensiva spelet var den stora skillnaden Maja. Hon rann igenom gång på gång så det var ingen slump att just hon gjorde reduceringsmålet. Hennes första i div.2 men inte sista det kan jag lova. Närmast att få in ytterliga en reducering var Alice efter en hörna. Bollen räddades tyvärr på mållinjen av en back. Maja var nära att göra ytterlige ett mål på ett friläge men målvakten räddade. Smörpassningen kom från Alice.

I slutminuten gör hemmalaget 6-1 på ett skott som tar i bortre stolpen från dålig vinkel, rullar tillbaka längst med mållinjen innan Fanny tar bollen. Tyvärr så var assisterande domaren välplacerad och kunde konstatera att bollen var inne. Med ett sådant mål plus två självmål och två mål som vi tappar boll på så vinner man inga matcher.

Synd att vi gör en sån skitmatch i första halvlek. För när vi får fart på benen så spelar vi riktigt bra.

Detta var sista matchen före uppehållet. Nästa match är på Lövängen den 13 augusti. Då kommer Skoftebyn på besök.

Vill passa på att göra lite reklam för Orust FC:s F-18 lag som spelar Gothia Cup med start 18:e juli.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

1 min. Vinninga, avslut, över målet

1 min. Vinninga, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

4 min. Matilda S, avslut på mål, inga problem för målvakten

6 min. !!! MÅL 0-1, Vinninga närskott högra delen av målet

11 min. Vinninga, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar

11 min. HÖRNA vänster

22 min. !!! MÅL 0-2, Vinninga närskott vänstra delen av målet

24 min. Emelie L, avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

25 min. !!! MÅL 0-3, Vinninga friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen

26 min. Matilda S, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar

26 min. Matilda S, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar

27 min. Emma H, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

28 min. Matilda S, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

30 min. !!! MÅL 0-4, Vinninga friläge, tidigt skott högra delen av målet

45 min.

47 min. !!! MÅL 0-5, Vinninga friläge, tidigt skott mitt i målet

48 min. Vinninga, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. Vinninga, avslut utanför, höger om målet

57 min. Maja S, avslut på mål, inga problem för målvakten

57 min. Maja S, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar

63 min. HÖRNA vänster

65 min. Vinninga, avslut utanför, höger om målet

68 min. Vinninga, farligt avslut strax utanför högra stolpen

69 min. Matilda S, avslut på mål, inga problem för målvakten

70 min.

72 min. !!! MÅL 1-5, Maja S friläge, tidigt skott strax under ribban

73 min. HÖRNA vänster

77 min. Maja S, friläge, målvakten räddar

77 min. HÖRNA vänster

77 min. Alice B, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen

79 min.

82 min. Vinninga, farligt avslut strax utanför högra stolpen

85 min. HÖRNA höger

86 min. Vinninga, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

87 min. Marie S, avslut på mål, inga problem för målvakten

90 min. !!! MÅL 1-6, Vinninga skjuter in bollen i vänstra stolpen och in