(0-1)
Orust FC

Ett steg framåt

Ber om ursäkt för sent referat men ibland räcker tiden inte till.

Helgens motståndare var div.2 Lilla Träslövs FF från Varberg, som låg på träningsläger i Skärhamn.

Matchen började med ett visst spelövertag från Hallingarna men det var vi skapade de farligaste chanserna. I nionde minuten tryckte Matilda sig fram och gjorde 1-0. Om jag minns rätt kom djupledsbollen från Ellen.

Vallin hade några bra chanser att öka på ledningen. Kindle hade dock den farligaste när hon överlistar målvakten med ett väl placerat skott. Tyvärr så räddade en Träslövare på mållinjen genom att nicka bollen i ribban och ut, mycket närmare än så är det svårt att komma. I slutet av halvleken hade även Vallin ett skott som räddades på mållinjen.

I andra blir vi av med Larsson som blev kidnappad av några vänner, grattis i förskott. Utan att överdriva så märktes det. Dels för att snart fru Larsson gjorde en av sina bättre matcher, dels för att och vi gick över och spelade ett spelsystem som vi inte tränat på i år. Detta tog Träslöv vara på och gjorde bår 1-1 och 1-2.
Ju längre in i halvleken vi kom ju mer tog vi över. En bidragande orsak till detta var Kindle. Hon var precis över allt. Dessutom blev hon målskytt när lika stabila Emma la fram en helt underbar boll till Kindle till en kvittering.

Glädjen blev tyvärr kortvarig, tre minuter efter kvitteringen så får de en frispark som det blir mål på. Vi hade några lägen till att kvittera men lyckades inte få in bollen i mål.
Måste till sist tacka matchens domare Peter Bengtsson. Den bäste vi haft i år och som ställde upp på 30 minuters varsel då den som skulle döma blev sjuk.

1 min. L.Träslövs, avslut på mål, inga problem för målvakten
3 min. Sandra V, friläge, målvakten räddar
4 min. L.Träslövs, avslut utanför, vänster om målet
8 min. L.Träslövs, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

9 min. !!! MÅL 1-0, Matilda S friläge, tidigt skott mitt i målet
Ellen J

16 min. HÖRNA vänster
18 min. Maja B, avslut utanför, vänster om målet
21 min. Sandra V, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
21 min. Emelie K, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen via ribban
25 min. L.Träslövs, avslut utanför, höger om målet
26 min. L.Träslövs, avslut på mål, inga problem för målvakten
26 min. HÖRNA vänster
27 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför högra stolpen
39 min. L.Träslövs, avslut på mål, inga problem för målvakten
44 min. Sandra V, friläge, målvakten räddar
44 min. Sandra V, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
51 min. L.Träslövs, friläge, målvakten räddar
51 min. HÖRNA vänster

53 min. !!! MÅL 1-1, L.Träslövs nick vänstra delen av målet

59 min. !!! MÅL 1-2, L.Träslövs nick vänstra delen av målet

60 min. Emma H, avslut utanför, vänster om målet
63 min. HÖRNA höger
63 min. Maja B, avslut i ribban
64 min. HÖRNA höger

66 min. !!! MÅL 2-2, Emelie K närskott mitt i målet
Emma H

66 min.

69 min. !!! MÅL 2-3, L.Träslövs frispark från långt håll strax under ribban

73 min. Matilda S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
76 min.
77 min.
80 min. Alma A, avslut på mål, inga problem för målvakten