0-0
 (0-0)
Brålanda IF

Gott att se att spelet kom igång igen

Att matchen mot Brålanda inte skulle bli någon lätt uppgift visste vi innan. De är ett av dom två lag som lyckas besegra Stångenäs i år. Med tanke på det och våra två senaste inte allt för bra matcher, var det med en viss spänning man vandrade ut på plan inför dagens match.
Matchen började inte så lysande för oss utan gästerna kunde skapa två frilägen inom de första tio minuterna. Sakta men säkert jobbade vi in oss i matchen och börjar äntligen att skapa igen. Johanna var den som var mest på hugget och hade flera farligheter som tyvärr sluttade med omål. Efter en bra period av oss stack Brålanda upp igen. Men med ett bra försvarsspel av samtliga kunde vi avvärja deras farligheter.
Första halvlek var chansmässigt rätt jämn och att det stod 0-0 får man tacka de båda försvaren och målvakterna för.
I andra var vi det klart bättre laget även om motståndarna hade en bra period efter ca: kvarten. Johanna och Elin var de spelarna som var kvickast framåt och skapade ett gäng med giftigheter. Det var bara målvaktens storspel och lite flyt som skilde oss från ett ledningsmål. Av alla fina lägen vi hade var det ändå Brålanda som var närmast att göra mål och det i egen kasse. En bakåt pass bredvid målvakten rullade boll långsamt på mållinjen där målisen tillslut han rädda. Hade nu inte Tavlebords gräs varit så fantastiskt fint utan istället bestått av en hård yta av torkat gräs hade bollen gått in. Nu blev det inte så och ingen annan boll gick in heller, för matchen slutade 0-0.
Man skall väl inte säga att man är nöjd med 0-0 i den här matchen men det fanns många ljusglimtar att glädja sig åt. Om man börjar med Marre en ”nolla” bakåt säger ju allt. Vår backlinje storspelade och hade Woody som G-S bäste idag. Vår defensiva mitt storspelade och hittade sina positioner igen. Sese, mittmitt idag levererade det ena kalaspassningen efter den andra. Yttermittfältarna gjorde precis vad de skulle och lite till. Våra anfallare hade lite svårt i början för att sedan dominera, synd bara att de hade Brålandas bäste spelare emot sig nämligen målvakten. När bänknötarna kom in var dom lika bra fast det blev ett annorlunda spel, precis som vi vill.
Nu är det match på torsdag igen, hemma på Lövängen mot LSK. Vi får ladda om och fortsätta spela fin fotboll igen.

1 min. Brålanda, friläge, målvakten räddar
2 min. Andrea, avslut på mål som målvakten lätt tar
3 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
5 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
9 min. Brålanda, friläge, målvakten räddar
15 min. Elin, avslut på mål som målvakten lätt tar
16 min. Hörna Brålanda från vänster
18 min. Hörna Brålanda från höger
23 min. Johanna A, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
23 min. Johanna A, friläge, avslut utanför
31 min. Johanna A, avslut utanför, höger om målet
32 min. Stenhård, avslut utanför, vänster om målet
34 min. BYTE Malin O in - Frida L ut
35 min. Brålanda, avslut, över målet
35 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
36 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför högra stolpen
37 min. Stenhård, avslut utanför, höger om målet
38 min. Sese, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
39 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
40 min. Elin, avslut utanför, höger om målet
41 min. BYTE Mia in - Carro ut
41 min. Sese, avslut utanför, vänster om målet
43 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
46 min. Brålanda, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
47 min. Hörna Brålanda från vänster

46 min. Mia, avslut utanför, vänster om målet
49 min. Brålanda, avslut utanför, höger om målet
51 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
51 min. Johanna A, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
52 min. Stenhård, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
52 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
57 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
57 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
58 min. Hörna Brålanda från vänster
60 min. Elin, friläge, målvakten räddar
60 min. Brålanda, avslut, över målet
63 min. Brålanda, avslut, över målet
64 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
65 min. Johanna A, farligt avslut som blockas av en spelare
65 min. Elin, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
65 min. Elin, avslut utanför, vänster om målet
67 min. Skogen, avslut på mål som målvakten lätt tar
68 min. Hörna Brålanda från höger
70 min. BYTE Moberg in - Stenhård ut
70 min. BYTE Anna O in - Sese ut
70 min. BYTE Frida L in - Malin O ut
72 min. Hörna Brålanda från vänster
75 min. Bakåtpass av Brålanda där bollen räddas på mållinjen
76 min. Hörna G-S Orust FC från höger
76 min. Johanna A, avslut, över målet
78 min. Skogen, farligt avslut strax över ribban
78 min. Johanna A, friläge, målvakten räddar
80 min. VARNING Johanna A
83 min. BYTE Carro in - Mia ut
83 min. Anna O, friläge, målvakten räddar
84 min. Johanna A, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
85 min. Hörna Brålanda från vänster
86 min. Brålanda, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
89 min. Johanna A, avslut på mål som målvakten lätt tar