Lövängen 2009-06-25
2-3
 (1-2)

Surt sa räven

Det var riktigt surt att förlora en sådan här match, speciellt om man gillar att se på fotboll. Vi försökte rulla boll och gjorde det också, medan gästerna hade en annan taktik. Så fort de fick bollen var det tjong upp mot deras anfallare, tror att hon hette Lina. Denne kvicke tjej ställde till oreda mot vår backlinje och låg bakom det mesta som LSK skapade. Visserligen gjorde hon bara ett av deras tre mål, men det var hon som var upprinnelsen till deras två hörnor som resulterade i mål.

Vi fick en kanon start på matchen med 1-0 redan efter 8 minuter. Sese la fram en millimeter pass till Johanna som bredsidar in bollen bredvid målvakten. Det såg mycket stabilt ut, men så kom en av deras långbollar och en kontring till följd. Jag kommer inte ihåg om det var Andrea eller Woody som var hack i häl på Lina. Hur som helst halvräddade Marre friläget men returen studsade upp på någon av dom och i en tilltrasslad situation kunde till slut LSK kvittera i öppet mål. Detta var gästernas första avslut i matchen. Vi fortsatte att föra spelet fram till vattenpausen efter den kom vi in i en svacka och LSK kunde komma med lite mer anfallsspel. I 33:e minuten får de en hörna från vänster som skarvnickas upp i nättaket till 1-2. Målet blir en väckarklocka för oss, vi samlar ihop oss och avslutar halvleken bra med snudd på kvittering.

Andra blir som första sig lik, vi förde spelet och gästerna kontrade. De första femton minuterna skapade vi en hel del men hade väldigt svårt att träffa målet. Den ende som gjorde det var Ellen och hon träffade verkligen målet. Från tjugo meter drar hon iväg ett kanonskott som tar i vänstra stolpens insida och rullade nästan parallellt ut efter mållinjen bakom målvakten och ut. Surrandet utanför deras straffområde skulle tillslut löna sig. Med ett fint instick av Anna kunde Johanna göra sitt andra mål för dagen på ett skott som målvakten inte kunde hålla utan tappade in under sig. Kvarten kvar rullar vi upp LSK försvaret rejält, bollen går tillslut fram till Sese. Helt ensam med målvakten lite snett bakom straffpunkten får hon tid att måtta och lägger ett välplacerat skott i högra delen av målet, tyvärr för oss gör målisen en kanonräddning. I 80:e minuten tappar Woody bollen ut efter kanten efter att fått sig en rejäl körare i ryggen, i jakten att ta tillbaka den blir det en hörna från höger. Hörnan slås till en helt omarkerad LSK:are som mycket elegant nickar i mål, en riktig kalldusch för oss. De sista minuterna trycker vi på rejält, det blir några tilltrasslade situationer med mycket i LSK:s straffområde som gästerna med en härlig inställning kunde avvärja. Närmast att få in bollen i slutet var Woody med ett hårt avslut som tyvärr gick rakt på målvakten.

Detta var en svidande förlust, det är inte roligt när man har det mesta av spelet och inte får in bollen. Men det är väl bara att gratulera LSK för deras effektivitet idag. Tre mål på de fem första avslut innanför virket är rätt okey, skall sägas att Marre var chanslös på dom med. Bäste spelare i G-S gick till Ellen som gjorde en kanonmatch. Hade det funnits en ros till skulle Johanna fått den, hon är härlig att se när hon blixtrar till. Själv har hon skapat tjugo avslut på två matcher, gått att att målen kom idag med.

0-0-1-1 Elin

3 min. Elin, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
5 min. Sese, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
8 min. !!! MÅL 1-0, Johanna A insida av foten vänstra delen av målet. Assist: Sese
8 min. Sese, avslut utanför, vänster om målet
13 min. !!! MÅL 1-1, LSK skjuter in bollen högra delen av målet
13 min. Johanna A, avslut på mål som målvakten lätt tar
14 min. Hörna G-S Orust FC från höger
15 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
15 min. Johanna A, avslut, över målet
22 min. Carro, avslut utanför, vänster om målet
29 min. Andrea, avslut på mål som målvakten lätt tar
30 min. LSK, friläge, målvakten räddar
31 min. BYTE Mia in - Carro ut
32 min. Hörna LSK från vänster
33 min. !!! MÅL 1-2, LSK nick strax under ribban
34 min. BYTE Moberg in - Elin ut
36 min. Johanna A, avslut på mål som målvakten lätt tar
36 min. Hörna G-S Orust FC från höger
36 min. Johanna A, friläge, avslut utanför
39 min. Hörna G-S Orust FC från höger
39 min. Ellen, avslut, över målet
43 min. Sese, avslut på mål som målvakten lätt tar
46 min. Hörna LSK från höger

45 min. BYTE Julia in - Stenhård ut
45 min. BYTE Anna O in - Sese ut
47 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför högra stolpen
48 min. Ellen, avslut utanför, vänster om målet
48 min. Hörna LSK från vänster
48 min. Ellen, avslut i vänstra stolpen
49 min. Andrea, avslut utanför, vänster om målet
53 min. Hörna G-S Orust FC från höger
54 min. Woody, avslut utanför, vänster om målet
55 min. LSK, avslut utanför, vänster om målet
58 min. Hörna LSK från höger
59 min. Hörna LSK från höger
61 min. Johanna A, avslut utanför, höger om målet
66 min. !!! MÅL 2-2, Johanna A insida av foten mitt i målet. Assist: Anna O
68 min. Mia, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
71 min. BYTE Elin in - Moberg ut
72 min. BYTE Josse in - Julia ut
72 min. BYTE Sese in - Anna O ut
75 min. Sese, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
76 min. Johanna A, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
78 min. LSK, farligt avslut som blockas av en spelare
80 min. Hörna LSK från höger
80 min. !!! MÅL 2-3, LSK nick strax under ribban
82 min. Skogen, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
83 min. LSK, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
83 min. LSK, avslut på mål som målvakten lätt tar
85 min. BYTE Stenhård in - Sese ut
85 min. BYTE Carro in - Mia ut
90 min. Hörna G-S Orust FC från höger
90 min. Woody, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
93 min. Hörna G-S Orust FC från höger