2-1
 (2-1)
Orust FC

Förlust i Bohusderbyt

Fina förutsättning med sol, lagom temp och lite vind (för att vara Unda). Matchen gällde en hel del om placeringarna runt nedflyttningsstrecken. Om vi vann gick vi förbi HAIF och upp på tredje plats. Nu blev det inte så utan Herrestad tog hand om förstaplatsen istället.

Vi fick en smakstart på matchen i sjunde minuten efter en hörna. Larsson skruvar boll mot den främre stolpen där den skarvas in i mål av egen spelare.

Hemmalaget kvitterade ganska omgående på en spelvändning, ett inlägg från höger och skarv i mål precis framför Fanny. Ett par minuter senare var det dags igen, ett friläge och så var det 2-1 till HAIF.

Efter målen blev det mest ställningskrig. Vi kom fram till ett par bra lägen men avsluten var nåt annat att önska.

Till andra fick vi göra lite justeringar i laget då Milly inte kände sig helt ok. Inte bra för hon gjorde en bra första halvlek. Istället kom Roddan in och tog Larssons plats, Larsson tog Olles och Olle tog Millys plats. Efter ett tag när alla hittat sina nya positioner började vi spela riktigt bra. Tio minuter in i halvleken får Matilda ett friläge. Istället för en kvittering gör målvakten en kanonräddning på friläget.

Trots ett kvickt och helt okey spel har vi svårt att komma till bra lägen. När vi väl gjorde det så var avsluten minst sagt bedrövliga. Hemmalaget hade betydligt bättre skärpa även om inte de heller lyckades få in någon mer boll.

Ett extra plus får Marie från mig idag, åter igen en kanonmatch. Måste även berömma domartrion. De tillät hårt och tufft spel utan att blåsa sönder matchen, kul att få se lite rättvis kamp.

2 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

5 min. HÖRNA höger

6 min. HÖRNA vänster

7 min. !!! MÅL 1-0, Emma H nick strax under ribban
Emelie L

8 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

9 min. !!! MÅL 1-1, HAIF närskott högra delen av målet

11 min. HAIF, friläge, målvakten räddar

12 min. !!! MÅL 1-2, HAIF friläge, tidigt skott vänstra delen av målet

25 min. Elin P, avslut utanför, höger om målet

27 min. HÖRNA höger

27 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten

28 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten

37 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet

42 min. HÖRNA höger

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.

48 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet

51 min. HÖRNA höger

51 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet

53 min. Matilda S, friläge, målvakten räddar

56 min. Sandra D, avslut utanför, höger om målet

60 min. Matilda S, avslut på mål, inga problem för målvakten

61 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten

62 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

64 min. HAIF, farligt avslut som blockas av en spelare

67 min. Emma H, avslut på mål, inga problem för målvakten

69 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

72 min.

75 min. HAIF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

79 min. Matilda S, avslut, över målet

83 min. Sandra D, avslut, över målet

86 min. VARNING HAIF

89 min. HÖRNA vänster

90 min. Emma H, farligt avslut strax utanför högra stolpen