2-2
 (1-1)
Orust FC

Första poängen, men ack så nära tre.

Det var mycket bollrull från hemmalaget i början av matchen. Vi fick jaga mycket boll, detta utnyttjade de ganska omgående när de gör 1-0 i tredje minuten på ett inlägg från höger. Matchen fortsatte med mycket boll från hemmalaget. Vi hade några snabba spelvändningar från Maries kant. Det var även hon som fick avsluta anfallen. Ett av de var så när att hitta nätmaskorna men en stabil insatts av deras målvakt gjorde att vi missade målrasslet.

I matchens tjugoåttonde minut tar Maja hand om uppspelet, slår en djupledsboll som Emma snappar upp. I en tilltrasslad situation med en av deras backar och målvakt kommer hon ut med bollen och kan rulla in den i öppet mål.

Resterande delen av halvleken var chansfattig trots ett helt okey spel från båda lagen.

I andra fick vi en drömstart när Matildorna samspelade. Larsson med en djupledspass till Svensson sen var det 2-1 till oss. Efter målet tappade vi allt eget spel och fick rikta in oss på försvarsspel.

Hemmalaget tryckte på och radade upp anfall på anfall. Sara som var backlinjens gigant avstyrde x-antal anfall genom att bryta deras uppspel. Skulle bollen väl komma igenom vår försvarszon så var väggen Fanny på plats. Skall väl nämnas att vi hade lite flyt nån gång med. Och tå tänker jag när ett av deras avslut får två riktningsförändringar från vår backlinje för att sedan gå i stolpen.

I 93:e minuten får de en frispark snett utanför straffområdet. En perfekt slagen frispark och en lika klockren nick överlistar oss och så var det 2-2. Hur surt som helst för det var matchen sista spark (nick).

Så som matchbilden såg ut får vi vara nöjda med en pinne samtidigt så känns det mer som vi tappade två. En trio som utmärkte sig lite extra idag var Fanny, Sara och Lill-Larsson. Men alla skall ha ett stort plus för sin kämparinsatts.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

2 min. Emelie K, avslut på mål, inga problem för målvakten

3 min. !!! MÅL 0-1, Skofteby skjuter in bollen högra delen av målet

8 min. HÖRNA vänster
14 min. Marie S, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
15 min. Skofteby, avslut i ribban
15 min. Marie S, avslut på mål, inga problem för målvakten
24 min. Skofteby, farligt avslut som blockas av en spelare
24 min. HÖRNA vänster
27 min. Skofteby, avslut på mål, inga problem för målvakten

28 min. !!! MÅL 1-1, Emma H närskott mitt i målet
Maja B

33 min. Skofteby, avslut, över målet
45 min. VARNING Emma H
46 min. VARNING Skofteby

ANDRA HALVLEK, minut för minut

47 min. Skofteby, avslut, över målet

50 min. !!! MÅL 2-1, Matilda S skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen
Matilda L

54 min. HÖRNA höger
56 min. Skofteby, avslut utanför, vänster om målet
57 min. Skofteby, friläge, målvakten räddar
60 min. Skofteby, avslut som blockas av motståndare
60 min. HÖRNA höger
60 min. HÖRNA vänster
67 min. Skofteby, avslut, över målet
73 min. Skofteby, avslut, över målet
74 min. Elin P, avslut utanför, höger om målet
75 min. Skofteby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
75 min. Skofteby, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
77 min. Marie S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
78 min. Emma H, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
83 min. Skofteby, avslut i högra stolpen
84 min. Skofteby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
87 min. Skofteby, farligt avslut som blockas av en spelare
89 min. HÖRNA höger
91 min. Skofteby, friläge, målvakten räddar

93 min. !!! MÅL 2-2, Skofteby nick strax under ribban

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)