Vinst i genrepet

På onsdagen åkte vi till Herrljunga för att spela genrepet mot IK Frisco.
Det var en match vi behövde få i benen efter att ha mött två div 3 lag. Frisco åkte ur Div 1 förra året och spelar i år i Div 2 norra Götaland.
För oss var det viktigt att få känna på ett annat tempo vilket vi fick.
Vår första halvlek är lite spänd och vi får jobba med vårt försvarsspel vilket gör att vi inte riktigt kommer rätt när vi vinner boll. Vi blir lite passiva i vårt anfallsspel. båda lagen skapar lite halvchanser med ett övertag för Frisco.

Andra halvlek startar mycket bättre för oss då vi hittar en bättre rörelse och tydlighet i anfallsspelet. Våra första 5-10 minuter är det bästa vi gjort i år där vi vågar spela bollen och alltid är spelbara.

Om första halvlek gick till Frisco så går andra till Orust. Vi tar ledningen genom Vallin, Frisco kvitterar lite onödigt men Vallin sätter även 2-1 och vi vinner genrepet.

Vi gör en bra prestation och krigar hårt för varandra och ny ser vi fram mot serie premiär mot Eriksberg den 3/7.

Matchens kex gick till Olle som i sin "nya" position som mittback var överallt och gjorde det bra men hela laget skall ha beröm för en bra prestation. Kul att se Hilma och Ellen från vårt 04/05 lag som går in och gör det bra.

Nu har vi en vecka på oss att höja nivån ytterligare och nöta på vårt spel och sedan drar äntligen serien i gång.