(0-3)

Stabil seger även för U-laget

En av årets varmaste dagar där en stor del av laget legat på stranden för länge eller inte ätit och druckit tillräckligt.
Det sista vi ledare sade innan vi gick ut på planen var att ha nu skoj, och verkade de flesta tagit fasta på.
Första 15 minuterna var väl lite dåligt fokus och man tog inte de sista stegen och ansvaret. men sista delen av första halvleken var fullt godkänd.Då hade Ellen nätat på ett långskott som deras målvakt nog räknat över ribban. Senare var det Hanna S tur att öka på ledningen snyggt framspelad av Malin S. Hanna hann även med att göra en solouppvisning längs högerkanten och vi hade 0-3 i paus. I halvlek gjorde vi ett stort antal byten med omplaceringar där flera fick spela på nya positioner, och minst en stjärna är funnen genom Linda som toppforward, hon gjorde vårt 4:e mål men hade flera vassa målchanser och kom helt rätt in i situationerna. De sista 15 minuterna slappnar vi av alldeles för mycket och låter Bullaren göra 2 mål. Men det var nog en av årets roligare matcher med våra glada tjejer.
På onsdag väntar tufft motstånd hemma mot Ytterby så tänk på att inte sola för mycket och ät och drick ordentligt. Tag gärna med något att äta under matchen som vissa gjorde idag.