1-1
 (1-1)
Orust FC

OFC ser rött

På väg till matchen mot Öckerö så blåser och regnar det en hel del men lagom till matchstart så stillnar viden och regnet gör ett uppehåll.

Vi startar bra igenom att göra 1-0 tidigt precis som mot Skepplanda och precis som i den matchen blir vi lite tveksamma i vårt spel och låter Öckerö kvittera ganska snabbt. Resten av halvleken skapas det ganska få chanser från båda lagen. Vi har ett farligt avslut från Kihlstrand och några nästa lägen vilket motståndaren också har.

Tyvärr får vi Sandra V utvisad, tveksamt, efter två gula precis i slutet av första halvlek.

Vi vet att vi har starka andra halvlekar men med utvisningen förändras givetvis förutsättningarna. Vi pratar i halvlek om vad vi behöver göra och bestämmer oss att ta ett stort jobb för varandra.

Nästan omgående får Öckerö ett friläge efter en bra passning mellan våra mittbackar på en spelare i fart. Fanny är på tårna och kommer ut och gör en mycket bra räddning. Det är den farligaste chansen motståndaren skapar i andra halvlek. De får ha mycket boll men vi får ner farten på dom och tar ett fantastiskt jobb för varandra. Årets bästa försvarsspel.

Vi har några lägen där Kinles är det farligaste med skott efter en bra prestation längs kanten.
Med fullt lag så är jag övertygad att vi tagit tre poäng idag men med de ändrade förutsättningarna så är det en fantastisk prestation att ta en poäng.

Nu väntar Ytterby i årets sista match till helgen. Vi hoppas att kunna göra en grym prestation i årets sista hemmamatch. Välkomna.

3 min. !!! MÅL 1-0, Emelie K skjuter in bollen högra delen av målet
Johanna K

11 min. !!! MÅL 1-1, Öckerö skjuter in bollen strax innanför högra stolpen

27 min. VARNING Sandra V
45 min. VARNING Sandra V
45 min. UTVISNING Sandra V

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)