Orust FC
1-4
 (0-3)

Aj aj mål i baken efter 12 sek

Vi välkomnade Eriksberg till Tavlebord för årets första seriematch. Det var ett soligt och riktigt varm Tavlebord som välkomnade våra motståndare.

Vi har haft en bra försäsong där resultaten och prestationerna varit bra. Den här våren har laget tagit stora steg och vi har höjt vår nivå och spelat den bästa fotbollen på ett par år så vi såg fram mot matchen.

Tyvärr får vi en start som vi definitivt inte behöver. Eriksberg tar ledningen efter en minut efter att de kunna stjäla bollen då den hoppar över foten på vår spelare och de får ett friläge som de utnyttjar. Efter den starten så återhämtar vi oss inte utan blir stressade och tappar bort vårt spel. Eriksberg hinner göra två mål till innan halvleken var slut. Vi har några lägen igenom bland annat Vallin, Kinle och Johanna men som med spelet kändes det som vi var stressade när vi fick dem och lyckades inte utnyttja dem.

I andra höjer vi oss lite utan att komma upp i den nivå vi kan. Det jämnar ut spelet lite. Eriksberg hinner göra ett fjärde mål innan vi lyckas reducera.

Målet görs av Valin på nick efter fint inlägg från Sandra D.

Tyvärr fick vi inte ut rätt prestation idag och det enda vi tar med från denna match är att alla trots att vi inte kommer upp i nivå så krigar vi hela matchen.

Både ledare och spelare kommer givetvis att analysera vad som gick fel och sedan knyter vi näven och visar att detta var ett olycksfall i arbetet. Vi ser fram mot en skön utmaning när vi efter uppehållet skall möta Vänersborg på bortaplan.

Vi tackar publiken som kom och stöttade oss och hoppas vi syns till hösten igen.
Kinle fick matchens lirare i Orust. Detta delades ut av Orust Svets. Kinle fick även lagets Twix.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

0 min. !!! MÅL 0-1, Eriksberg friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen

4 min. Emelie K, avslut på mål, inga problem för målvakten
7 min. Eriksberg, farligt avslut strax över ribban
13 min. Eriksberg, avslut utanför, höger om målet
14 min. Eriksberg, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
15 min. Emelie L, avslut på mål, inga problem för målvakten
17 min. HÖRNA vänster
18 min. Eriksberg, avslut utanför, höger om målet
22 min. Johanna K, avslut på mål, inga problem för målvakten
28 min. Eriksberg, avslut på mål, inga problem för målvakten
28 min. Eriksberg, friläge, målvakten räddar
28 min. HÖRNA vänster
29 min. Emelie K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
31 min. HÖRNA vänster
32 min. Sandra V, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

33 min. !!! MÅL 0-2, Eriksberg skjuter in bollen strax innanför högra stolpen

35 min. !!! MÅL 0-3, Eriksberg friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
45 min.
49 min. Eriksberg, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
50 min. HÖRNA vänster

51 min. !!! MÅL 0-4, Eriksberg nick vänstra delen av målet

52 min. Johanna K, farligt avslut strax över ribban
54 min. Emelie K, avslut utanför, höger om målet
55 min. Eriksberg, farligt avslut strax över ribban
65 min. Eriksberg, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
66 min.

72 min. !!! MÅL 1-4, Sandra V nick strax innanför vänstra stolpen
Sandra D

73 min. HÖRNA vänster
80 min. Eriksberg, avslut på mål, inga problem för målvakten
80 min.
81 min. HÖRNA höger
82 min. HÖRNA vänster
83 min. Eriksberg, avslut utanför, vänster om målet
86 min. HÖRNA höger
89 min. Johanna K, farligt avslut strax över ribban

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)