(3-1)
Lysekils FF

Vinst i premiären

Seriepremiären för vårat div.V lag slutade med vinst. Det var ett piggt och välspelande G/S ute på Tavlebordsvallen denna kväll. Fina spelvändningar och bra kortpassningsspel fick vi se.

Åtta minuter in i matchen kom första målet. Carra slår en hörna som Anna O efter en tilltrasslad situation pillar in med knä/lår. Efter målet hade Moberg och Carra två avslut på mål. När knappa tjugo minuter gått rasslade det till igen på en hörna, denna gång direkt från Carras fot, möjligen var det nå´n gul som var när den innan den gick i mål. Lysekil repade mod trots underläget och kunde jämna ut spelet, de var nog till och med det bättre laget under en 10-15 minuters period. För det var just här som reduceringen kom. Ett långskott högt över Jessie som sedan bara dyker ner i bortre burgaveln, ett snyggt och otagbart mål. Det tog en liten stund innan vi hämtat oss, men sedan var det full gas igen. Stenhård hade några riktigt fina lägen, på ett av lägena var vi ledare säkra på att hon gjort mål. Tyvärr lurade vinkeln oss för den gick strax över och baksidan på nätmaskorna. Stenhård skullen ändå få sitt namn i målprotokollen när hon skarvade på hockeymaner ett skott från Denise.

Andra halvlek var det stort spelövertag från våran sida, gästerna var tvungna att koncentrera sig på kontringar. De flesta avvärjde vi, men några slank igenom fast dom pressade vi ut mot kanterna så det blev aldrig någon farlig målchans. Vi fick heller inte till den där riktiga målchansen trots spelövertaget. Närmast att göra mål var Stenhård och Sese, om man nu kan skriva så när avsluten gick utanför.

Detta var en stabil och rättvis seger och stundtals mycket bra spel från våran sida. Kul att vi presterar så bra, när ingen från startelvan i A-lagets match från i lördags var med, förutom Malino. Och hon spelade bara de sista 45 idag. Ni för står vilket elände vi har att ta ut A-laget, fast det är ett härligt elände som jag inte vill va utan. Dagens extraextraplus går till Millan, Denise och Anna O som gjorde att fantastiskt jobb, alla de andra får extraplus med plus i kanten.