1-3
 (1-0)
Lilla Edet

Spelet och solen värmde, trots förlust

Tredje matchen ut för vårt U-lag och en klart bättre match än för fjorton dar sen. Dagens match hade lite olika ansikten. Vi började mycket bra och spelade fin fotboll med vårdade passningar och bra positionsspel. Sen helt plötsligt föll allt ihop och tjongbollar utan adress var på tapeten för att sedan återigen spela bra fotboll. Om man delar upp första halvlek hade vi första och sista kvarten och det var just i den senare delen av halvleken som vi kunde ta ledningen genom Moberg. Målet kom efter en hörna där Erika spelade fram Anna som sedan fick öppet läge och skott i mål.
Vi fick en mardrömstart i andra, redan efter två minuter kunde gästerna slå in en frispark på ett kanonskott från vänsterkanten. Fyra minuter senare var det dags igen av samma tjej och samma läge och en kopia av målet fast denna gång på en rullande boll. Nu var Lilla Edet riktigt på hugget och förde matchen, vi kom lite på mellis men såg ändå till att inte några farligheter skapades. Tyvärr var vi inte riktigt vakna på ett långskott från gästernas bästa spelare en kvart in i andra. Från 30-35 drar hon iväg en jätterökare som går över Lisa i mål och ett hattrick var ett faktum. Skall sägas att alla tre målen var det inget att göra åt för Lisa, dom var otagbara. Man såg på Lisa när gästerna fick en ny frispark efter en halvtimma på samma ställe som vid 1-1 målet. Denna skall jag bara ta, placering längre bak för att det skall finnas en chans att ta denna bollbegåvnings kanoner. Tre tjejer i muren och sen var det bara att vänta. Skottet kom men denna gång siktade hon in sig på främre stolpen, tur för oss att Lisa hade måttat in muren rätt för skottet tog utsidan stolproten.
De sista tjugofem kom vi igång med vårt spel igen och skapade ett bra tryck mot motståndarnas mål. Nu försvarade sig gästerna bra så de riktigt farliga chanserna blev aldrig av trots ett surrande utanför deras straffområde. Närmas mål var ett kanonskott av Marre som deras målvakt fick sträcka ut sig i hela sin längd för att ta. Nu blev det inga mer mål i matchen, surt med en förlust igen men kul att se att spelet fungerade mycket bra periodvis.
Vi hade lite hjälp av F-16 idag eller skall man säga F-15 kanske, p.g.a. sjukdomar och semestrar m.m.. Lollo, Rosita och Elise gjorde debut i seniorsammanhang medan Lisa vaktade buren redan förra året då som 13-åring. Tryckt att se att kommer så duktiga tjejer underifrån. Alla fyra imponerade på mig idag men en av dom imponerade lite extra och det var Lollo. En riktig kämpe som har förmåga att vara på rätt ställe hela tiden, mycket lovande. Årets enda nyförvärv fick äntligen göra debut idag, nu blev det kanske inte den debuten som hon/vi tänkt oss. Att spela på topp istället för att vakta buren är ju inte riktigt samma sak, men det såg ut som att Marre hade riktigt roligt på plan.