2-3
 (2-1)
Orust FC

Härlig avslutning på säsongen

Matchen började med ett bombardemang från TDFF:s sida. Det var skott högt och lågt och de som gick mot mål stoppade Samantha i mål. En av de snyggaste räddningarna var när hon fick fingertopparna på ett skott som hade gått in vid stolproten om hon inte varit där. Men till slut fick hon kapitulera när de styr in en hörna.

Målet fick oss att vakna en aning men det var fortfarande hemmalaget som hade det mesta. I mitten av halvleken gör de 2-0 med ett skott i krysset.

I tjugonionde kom Ellen in. Hon behövde inte en minut på sig innan hon frispelade Marie som reducerade med ett iskallt avslut.

Sista delen av halvleken hade Gurra och Marie var sitt farligt avslut men utan resultat, detsamma hade TDFF.

I andra halvlek fick vi se en gammal bekant på Ekåsvallen. Nämligen Matilda Larsson fast nu i den röda tröjan. Kul att se henne tillbaka på plan efter en efterhängsen skada. Vi gjorde ett byte till och det var Samantha och Marie som bytte plats. Samantha ut på kanten och Marie fick bli målvakt.

Halvleken var inte helt olik den första. Den största skillnaden var att vårt anfallsspel blev giftigare. Detta gjorde att vi fick en gratischans med en frispark strax utanför straffområdet. Liza tar hand om den och med bra tryck placerar den invid stolpen. Problemet var bara att deras målis gjorde en kanonräddning. Apropå kanonräddningar så vet jag inte riktigt hur många av den varan Marie gjorde. Den svettigaste var när hon räddade på mållinjen efter en neråt nick från nära håll.

I sextioandra minuten får vi till ett mönsteranfall. Sofie K får bollen på kanten, trampar runt sina försvarare och hittar Samantha på andra sidan. Samantha gör inget misstag utan lägger bollen tillrätta och klipper in kvitteringen till 2-2.

Nu börjar vi för första gången i matchen få ett övertag. Sophie T och Gurra skapade lägen men deras målvakt storspelade. Men tillslut får hon se sig besegrad när Gurra får en boll av Alice B. Med ett härligt avslut rullar bollen in vid stolproten och vår skyttedrottning fick avsluta säsongen på bästa sätt.

Liza fick blommor som bästa spelare. En fin avslutning med tanke på att hon skall till andra sidan atlanten ett år. Måste även notera för de som missat det, båda våra målvakter gjorde mål idag.

0 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
0 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
2 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
2 min. TDFF, avslut, över målet
5 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
6 min. Liza S, avslut på mål, inga problem för målvakten
7 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
10 min. Alice B, avslut på mål, inga problem för målvakten
10 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
10 min. HÖRNA vänster
13 min. TDFF, avslut i högra stolpen
14 min. TDFF, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
14 min. HÖRNA vänster

15 min. !!! MÅL 0-1, TDFF klackar in bollen strax innanför vänstra stolpen

15 min. TDFF, avslut, över målet
18 min. Marie S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
20 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
23 min. Alice B, avslut som blockas av motståndare

24 min. !!! MÅL 0-2, TDFF närskott vänstra delen av målet

24 min. HÖRNA höger
27 min. TDFF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
29 min.

30 min. !!! MÅL 1-2, Marie S friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
Ellen J

32 min. Liza S, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
34 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
35 min. HÖRNA vänster
36 min. TDFF, avslut i ribban
36 min. HÖRNA höger
37 min. TDFF, farligt avslut strax över ribban
43 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
44 min. Gurra, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
44 min. HÖRNA vänster
44 min. Marie S, farligt avslut strax utanför högra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
45 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
47 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
47 min. HÖRNA höger
51 min. Liza S, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
51 min. HÖRNA höger
52 min. TDFF, friläge, målvakten räddar
52 min. TDFF, avslut, över målet
55 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
56 min. TDFF, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
56 min. HÖRNA höger
56 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
57 min. Gurra, friläge, målvakten räddar
58 min. Samantha N, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

62 min. !!! MÅL 2-2, Samantha N skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen
Sofie K

65 min. HÖRNA höger
66 min. TDFF, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
67 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
68 min.
69 min. Sophie T, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
71 min.
74 min. HÖRNA höger
76 min. Gurra, friläge, målvakten räddar
76 min.
77 min. HÖRNA vänster
80 min. HÖRNA vänster
80 min. TDFF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
81 min. HÖRNA vänster
81 min. HÖRNA höger

84 min. !!! MÅL 3-2, Gurra friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
Alice B

86 min. TDFF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
87 min. Gurra, avslut på mål, inga problem för målvakten