3-1
 (1-1)
IK Rössö

Tre pinnar även till divtregänget

Efter en olycklig start rättade det hela till sig. Men skall man släppa in 0-1 är det bättre när det gått tre minuter än när det är tre minuter kvar av matchen. Nu han vi få ordning på spelet och dessutom få till en kvittering ganska omgående.

Liza lägger upp bollen efter vi fått en frispark. Får till en härlig träff som seglar in över målvakten och landar i bortre burgaveln, ett klassmål. Strax efter målet får vi ett bakslag när Sofie K är tvungen att utgå p.g.a. skada. In med Elin G som mittback och upp med Liza ett snäpp på mitten. Måste säga att Elin gör ännu en kanonmatch ihop med Alice där bak, vilket radarpar.

Resterande delen av halvleken är det bra spel från båda håll. Det ända som saknades var klara målchanser. Detta berodde på ett mycket bra försvarsspel i backlinjen från båda håll.
I andra möblerar Laila om i laget där bl.a. Elin Berntsson får gå upp ett steg som yttermittfältare. Man kan lugnt säga att hon tog vara på chansen, en som halvlek hon gör. Grädde på moset var när det blev utdelning på den sista av alla hennes fina hörnor. En hörna som hittar Sophie T vid bortre stolpe som bara trycker in bollen i mål. Detta var Sophies andra mål i matchen. För fem minuter innan serverar Marie S bollen via målvakten till en helt fri Sophie. Inet misstag här och så var det mål. I slutet av matchen skapade Gurra ett gäng chanser men tyvärr utan resultat.

Vi spelade bra borta i Hunnebo men frågan är om inte andra halvleken idag var ett strå vassare. Jag har nämnt några spelare som gjorde bra ifrån sig idag. Egentligen borde jag nämna alla, för idag gjorde ALLA en kanoninsats.

Ett stort tack till linjemännen Albin Johansson och Harry Gustavsson som assisterade huvuddomaren Viktor Tendahl.

Till sist vill jag bara hälsa Emelie Lööf fd. Ericsson att det var oerhört roligt att se dig på plan igen, även att du hade fel tröja på dig. Lycka till i ditt nya lag.

2 min. Rössö, avslut på mål, inga problem för målvakten

3 min. !!! MÅL 0-1, Rössö närskott mitt i målet

4 min. Alice B, avslut på mål, inga problem för målvakten
5 min. HÖRNA vänster
5 min. Gurra, avslut på mål, inga problem för målvakten

6 min. !!! MÅL 1-1, Liza S frispark strax under ribban

8 min.
14 min. Rössö, avslut på mål, inga problem för målvakten
17 min. HÖRNA vänster
19 min. Alice B, avslut på mål, inga problem för målvakten
25 min. HÖRNA vänster
28 min. Elin B, avslut utanför, höger om målet
30 min. Gurra, avslut som blockas av motståndare
37 min. VARNING Elin B
38 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
40 min. Rössö, avslut på mål, inga problem för målvakten
40 min.

ANDRA HALVLEK, minut för minut

51 min. Sophie T, farligt avslut strax utanför högra stolpen
54 min. HÖRNA vänster
55 min. Alice B, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
57 min. Elin B, avslut på mål, inga problem för målvakten
57 min. Gurra, friläge, målvakten räddar
59 min. Rössö, avslut på mål, inga problem för målvakten

60 min. !!! MÅL 2-1, Sophie T slår in en retur högra delen av målet
Marie S

61 min. Rössö, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
65 min. HÖRNA vänster

65 min. !!! MÅL 3-1, Sophie T bröstar in bollen högra delen av målet
Elin B

67 min. Gurra, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
69 min.
76 min. Gurra, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
76 min. Gurra, avslut utanför, höger om målet
80 min.
83 min. Filippa K, avslut utanför, vänster om målet

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)