Orust FC
2-1
 (2-0)

Det här var inte rättvist

Men vad gör det när man vinner. Herrestads AIF hade det mesta av spelet och radade upp chans på chans. Tur för oss att Lollo kunde gå in idag som den nionde målvakten för i år, rätt match hon valde. Inte nog med att hon räddade x-antal skott så blev hon målskytt med. För i 30:e minuten blir Gurra fälld i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Lollo kliver fram och placerar in bollen intill målisens högra stolpe till 1-0.

Jenny Björn hade inte varit inne många minuter innan hon fick en rejäl spark på ankeln, sen var det färdigspelat för henne. Hoppas att det inte gick alltför illa. Under tiden jag var och hade koll på Jenny bakom vårat mål surrade gästerna som bålgetingar runt densamma. Men vi försvarade oss bra och släppte till endast ett skott i stolpen, förutom de bollar Lollo tog.

Mitt i deras press kontrar vi och Gurra får till ett bra avslut som målvakten tippar till hörna. Elin B tar hand om den och lägger den perfekt fram till Marie som gör 2-0.

I andra hade vi lite otur att vinden mojnade så vi fick ingen fördel av medvinden. Vi hade nog behövt det för att få lite ro. Gästerna trummade på och vi kämpade så att blodsmaken rann i munnen. Tio minuter in i halvleken får de till en tåpaj utanför straffområdet. Tror nog att Lollo trodde den skulle gå utanför men istället knorrade den in sig intill stolproten till 2-1.
Resterande delen av matchen var en nervpers. Men med en orolig laginsats, trots trötta kroppar kämpade vi ända in i slutet för tre poäng. Vi kunde t.o.m. stängt matchen i 85:e med en dubbelchans från Gurra och Marie men det hade väl bara varit för mycket.

Vill tacka dagens domare David Gabo Kaya som tog hand om våra unga linjedomare Elisa Lidberg och Albin Johansson. Givetvis ett stort tack till de två med.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

1 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten
3 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
4 min. Liza S, avslut på mål, inga problem för målvakten
5 min. HAIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
8 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet
11 min. HAIF, farligt avslut som blockas av en spelare
11 min. HAIF, farligt avslut strax över ribban
18 min. HAIF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
18 min.
20 min. HÖRNA höger
21 min. HAIF, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
22 min. Marie S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
28 min. HÖRNA höger
28 min.

30 min. !!! MÅL 1-0, Lollo straff strax innanför vänstra stolpen
0

31 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
35 min.
37 min. Gurra, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
38 min. HAIF, avslut i högra stolpen
40 min. HAIF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
44 min. Gurra, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
45 min. HÖRNA höger

45 min. !!! MÅL 2-0, Marie S närskott mitt i målet
Elin B

ANDRA HALVLEK, minut för minut

47 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
48 min. HAIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
49 min. HAIF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
51 min. HAIF, avslut i ribban
53 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten
53 min.

54 min. !!! MÅL 2-1, HAIF långskott strax innanför högra stolpen

56 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten
57 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet
58 min. HAIF, avslut i ribban
58 min. HAIF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
59 min. HÖRNA höger
60 min. HÖRNA höger
61 min. Linnéa O, avslut utanför, vänster om målet
61 min.
67 min. Gurra, friläge, målvakten räddar
72 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet
76 min. HAIF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
76 min. HAIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
76 min.
79 min. HAIF, avslut på mål, inga problem för målvakten
80 min. Elin B, avslut utanför, höger om målet
81 min. HÖRNA höger
81 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
85 min. Gurra, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
85 min. Marie S, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
91 min. HAIF, avslut i högra stolpen

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)