(0-1)
Orust FC

Det vill sig inte

Det var blandade väderförhållande på Stora Höga IP och spelet kan man jämföra med vädret. Ibland blixtrade det till men det var en hel del regn med.

I första halvlek släppte vi inte till mycket. Framåt hade vi några bra lägen. Giftigast var Majas nick som jag inte vet hur målvakten lyckades ta och dessutom limma den. Inte lika roligt för henna blev det på Majas inlägg som blev överlångt och för nära mål. Den var så retfullt hög att hon fick händerna på den men lyckades inte hålla den utan den rullade över mållinjen. Sen hade vi Elins avslut som hon gör en mirakulös räddning på igen. Ett stenhård skott strax under ribban som hon tippar till hörna. För MT var det en lugn halvlek hon behövde inte visa vad hon går nån gång.

Tyvärr fick vi ett avbräck efter en halvtimma då Jennie är tvungen att lämna plan p.g.a. en skada. Här tappade vi speeden framåt och fick spela på ett annorlunda sätt.
I andra hade vi motvinden emot oss. Detta utnyttjade hemmalaget genom att stänga våra uppspel, så det bara blev ett tjongande. Men det hindrade oss inte för att få till några bra lägen ändå. Även om Vallen inte skapade några direkta chanser, var det riktigt nervöst med deras höga press. Våra uppspel fastnade mestadels hos deras mittfält.

Sista tio lossnade det lite och fick till flera bra lägen som det borde varit mål på. Hetast var Julias nick i ribban. Sen hände det som inte fick hända. Efter ett inkast flyttar vi över hela laget alldeles för långt och tappar en spelar i bortre delen av straffområdet. Ett inlägg efter marken rinner igenom x-antal spelare och fram till en denna helt solo tjej. Inget misstag här utan hon hänger in bollen i bortre delen av målet.
Efter deras kvittering hinner vi med två bra chanser men mer än så blev det inte. Deppigt värre, andra matchen på raken som det känns man blivit bestulen på poäng.

Maja blev vald till matchens lirare och Milly fick Twixen.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

3 min. HÖRNA höger
4 min. Vallen, avslut utanför, vänster om målet
7 min. Matilda O, farligt avslut som blockas av en spelare
8 min. HÖRNA höger
8 min. Maja B, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar

12 min. !!! MÅL 1-0, Maja B långskott strax under ribban
Matilda O

13 min. Vallen, avslut, över målet
16 min. Jennie S, avslut på mål, inga problem för målvakten
27 min. HÖRNA höger
28 min. Vallen, avslut utanför, vänster om målet
29 min. Maja B, avslut på mål, inga problem för målvakten
30 min. Elin P, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
31 min. HÖRNA höger
31 min. Matilda O, avslut utanför, vänster om målet
33 min.
41 min. HÖRNA höger
45 min. Vallen, avslut på mål, inga problem för målvakten

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
48 min. HÖRNA höger
53 min. Vallen, avslut på mål, inga problem för målvakten
55 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
55 min. HÖRNA vänster
55 min. Maja B, avslut, över målet
66 min. Sandra D, avslut, över målet
67 min.
70 min. HÖRNA vänster
76 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
82 min. HÖRNA höger
83 min. Julia Sk, avslut i ribban
83 min. Emelie L, avslut utanför, vänster om målet
85 min. VARNING Vallen
85 min. Matilda O, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
86 min. Elsa H, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

87 min. !!! MÅL 1-1, Vallen skjuter in bollen högra delen av målet

88 min. HÖRNA vänster
89 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten
91 min. Elsa H, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)