5-2
 (4-0)
Orust FC

Förlust men vi vann andra

Första halvlek blev ingen succé. 1-0 i baken redan i andra minuten. Tvåan kom i femtonde, trean i 23:e och fyran i 36:e. Det som är positivt är att vi släpper till få chanser, problemet är att vi nästan släppte in alla. Framåt hade vi inte mycket även om vi lyte upp spelet ju längre in i halvleken vi kom. Närmas och enda avslutet var Jennies skott i stolpen.

I andra kom vi ut som ett nytt lag. Om det var platsbyte på några spelare eller om de bara var ett mer j…la anamma som var orsaken. Detta skall vara osagt. Hur det än var så gick det bara två minuter innan Julia E spelade fram Jennie som på gammalt manér hängde in reduceringen. I anfallet efter fick Gurra ett bra läge och var sånär att fått hängt in bollen.

Ytterby vaknade till efter chockstarten och hittade luckor i vårt försvarsspel. Skillnaden mellan denna och första halvlek var att de fick svårare lägen att avsluta på, även om deras avslut var många mer än i första.

Ett mål kom dock, ett friläge som MT inte hade mycket att göra nåt åt. I slutet av matchen fastställde Jennie slutresultatet 5-2 på ett friläge som serverades av Larsson.

Det är aldrig roligt att förlora, men efter tre bedrövliga halvlekar så vinner vi faktiskt den fjärde. Så nu vänder det.

Jennie Sandberg blev vald till matchens lirare och Alva Pettersson gjorde sin första tävlingsmatch med oss.

2 min. !!! MÅL 0-1, Ytterby långskott strax innanför vänstra stolpen

5 min. HÖRNA höger
6 min. Ytterby, avslut på mål, inga problem för målvakten

15 min. !!! MÅL 0-2, Ytterby skjuter in bollen strax innanför högra stolpen

18 min. Ytterby, avslut, över målet

23 min. !!! MÅL 0-3, Ytterby skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen

31 min.
31 min. Jennie S, avslut i högra stolpen

36 min. !!! MÅL 0-4, Ytterby friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen

44 min. HÖRNA höger

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
45 min.

47 min. !!! MÅL 1-4, Jennie S skjuter in bollen strax innanför högra stolpen
Julia E

48 min. Gurra, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
49 min. Ytterby, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
51 min. Ytterby, avslut på mål, inga problem för målvakten
56 min.
58 min. Ytterby, farligt avslut som blockas av en spelare
58 min. Ytterby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

59 min. !!! MÅL 1-5, Ytterby friläger, rundar målvakten skjuter bollen strax innanför högra stolpen

60 min. HÖRNA höger
61 min. Ytterby, avslut på mål, inga problem för målvakten
67 min. Ytterby, avslut utanför, höger om målet
70 min. Ytterby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
70 min. Ytterby, avslut utanför, vänster om målet
73 min. Ytterby, avslut utanför, vänster om målet
79 min. Ytterby, avslut på mål, inga problem för målvakten
79 min. Ytterby, avslut utanför, höger om målet
83 min. HÖRNA höger

85 min. !!! MÅL 2-5, Jennie S friläge, tidigt skott mitt i målet
Emelie L

91 min. Ytterby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
95 min. Ytterby, avslut på mål, inga problem för målvakten

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)