Orust FC
2-2
 (0-1)

Ibland är det inte rättvist

Men å ändra sidan går det ju ut på att göra mål och HAIF gjorde två och vi gjorde två så egentligen måste det varit rättvist. Sen att vi har 40-8 i avslut varav fyra av dom i stolpen kanske mer talar om hur matchbilden var än vilka som var bäst. Sammanfattar man det kort så var de effektiva, vi var det inte. HAIF gjorde mål på var fjärde avslut och vi på var tjugonde. Nu skall väl nämnas att deras målis var som en vägg i mål och när vi väl lyckades överspela henne så missade vi avsluten totalt. Man kan bara konstatera att ibland går det troll i det hela plus att gästerna spelade kanonbra defensivt. Tilläggas skall att vi spelade riktigt bra fram till det viktigaste, avsluten.

Matchen började annars med en intensiv press från vår sida, det var farligheter kors och tvärs i stort sett hela halvleken. I slutet får Herrestad en frispark niometers strecket som de hänger rakt upp i krysset. Efter målet dog vårt spel helt i resten av halvleken.

Andra började inte bättre än andra slutade. Vi tappar bollen på mittplan och gästerna får en kontring som de förvaltar till 0-2. Man ser att paniken börjar hos oss och avsluten börjar komma när de inte skall. I mitten av andra gör Stefan några byten för att få in nytt blod, Telin och Sandra kom in. Till en början med hände det inte så mycket men efter ett tag tog det fart. Förts hade Telin en i stolpen sen hade Sandra en som gick strax utanför.
I 34 minuten spelar Sandra till Johanna som ger tillbaka bollen till Sandra som reducerar till 1-2. Två minuter efter var det dags för nästa inhoppare att vara med i poängligan. Telin lägger ett inlägg till Sandra som nickar in bollen i mål.

Vi har några farligheter framför deras mål innan matchen är slut, men idag ville det sig inte. Vi får vara tacksamma för en pinne samtidigt som man är riktigt sur att vi tappade två.
Roger Björns Byggnads presenterade matchen lirare. I Herrestad gick det inte helt oväntat till målvakten Embla Gunnarsson. Hos oss fick Sandra Vallin utmärkelsen, härligt att ha sådana inhoppare.

Nästa match är borta mot IFK Göteborg den 29/12. Följ med oss att heja fram oss till seger.

1 min. Matilda L, avslut i högra stolpen
2 min. Lina A, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
2 min. HAIF, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
3 min. Johanna K, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
3 min. Lisa H, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
3 min. Frida N, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
3 min. Matilda L, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
5 min. HAIF, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
6 min. Johanna K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
9 min. Lisa H, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
10 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
11 min. Felicia S, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
11 min. Lina A, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
12 min. Karin F, ofarligt avslut utanför, höger om målet
12 min. Lisa H, ofarligt avslut, över målet
14 min. Lisa H, avslut i vänstra stolpen
15 min. Felicia S, ofarligt avslut, över målet
17 min. Lisa H, ofarligt avslut utanför, höger om målet

17 min. !!! MÅL 0-1, HAIF frispark strax innanför vänstra stolpen

19 min. HAIF, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten

ANDRA HALVLEK, minut för minut

2 min. !!! MÅL 0-2, HAIF friläge, tidigt skott mitt i målet

3 min. Frida N, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
3 min. Emelie L, ofarligt avslut utanför, höger om målet
3 min. Johanna K, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
3 min. Lisa H, avslut i högra stolpen
4 min. Elin P, ofarligt avslut, över målet
5 min. Frida N, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
7 min. Lina A, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
10 min. Elin P, avslut i högra stolpen
10 min. Sandra V, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
11 min. Karin F, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
12 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
13 min. Lisa H, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
13 min. Matilda L, farligt avslut strax utanför högra stolpen
14 min. Sandra V, farligt avslut strax utanför högra stolpen
14 min. Karin F, ofarligt avslut, över målet
14 min. !!! MÅL 1-2, Sandra V skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen
Johanna K

15 min. Johanna K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
16 min. HAIF, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
16 min. !!! MÅL 2-2, Sandra V nick vänstra delen av målet
Elin P

17 min. Lisa H, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
17 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
18 min. Lisa H, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
18 min. HAIF, ofarligt avslut, över målet
18 min. Sandra V, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
19 min. VARNING HAIF

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =Full tid)