4-4
 (1-1)
Orust FC

Tyvärr slarvade vi bort segern

Vi gick mot en kassaskåpssäker seger men tappade koncentrationen några gånger, sen var det kört. Tre gånger om var vi för snälla i försvarsspelet i andra halvlek. Det var detsamma som tre mål i baken. Hemmalaget var oerhört bra på att utnyttja våra misstag och var betydligt starkare i 50/50-lägerna framför vårt mål.

Men nu till det roliga. Vi tog tag i matchen direkt och hade bl.a. ett kanonskott i ribban från Carros fot redan efter några minuter. HAIF stack upp då och då med giftiga spelvändningar så att Orran i mål fick visa vad hon gick för. I sjunde minuten kommer en av deras vändningar som resulterar i en solklar straff. Straffen läggs efter backen vid Orras högra stolpe och så var det 1-0.

Vi hängde inte läpp för det utan fortsatte att trumma på. I elfte minuten var Frida sånär att kvittera men målisen gör en kanonräddning. Men senare i samma spelminut kunde hon inte stå emot när Lina dundrar in sin egen retur till 1-1.

Resterande delen av halvleken tryckte vi på och har flera bra lägen. Men det var hemmalaget som hade de farligaste. Två gånger om fick Orran rädda frilägen.

Andra var sig lik den första med mycket boll från vår sida. I tredje minuten har vi lite flyt när Karin från ingen vinkel alls skjuter in 1-2 med hjälp av ett hemmaben. Om Karins första var gränsfall till självmål var 1-3 målet det inte. En liten nätt liten framspelning från Fille och Karin fullständigt dundrar in bollen i mål, härligt att se.

In i mitten av halvleken dräller vi med bollen sen var det 2-3. Vi kommer med en snabb replik och kvällens snyggaste mål. Frida drar iväg på högerkanten, spelar fram till Larsson som härligt skarvar bollen in i mål. Om våran replik var snabb så var deras 3-4 mål lika snabb. Återigen dräll och HAIF utnyttjar detta till hundra procent.

Resterande delen av matchen hade vi ett antal bra lägen att döda densamma. Nu blev det inte så utan Herrestad kunde vinna ett 50/50-läge utanför vårt straffområde sen var dagen förstörd och 4-4. Visserligen hade Lisa ett kanonskott som deras målvakt räddar, närmare än så kom vi inte.

Vårt senaste tillskott Sandra Vallin kom in i andra halvleken och gör en mycket bra insatts. Här har vi en spelare som kommer att lyfta laget. Välkommen hem Sandra.

Klicka för fler bilder

0 min. Karin F, ofarligt avslut som blockas av motståndare
2 min. Carro O, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
3 min. Carro O, avslut i ribban
3 min. Felicia S, ofarligt avslut utanför, höger om målet
4 min. Frida N, ofarligt avslut, över målet
5 min. HAIF, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
5 min. HAIF, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
5 min. Carro O, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
5 min. Felicia S, ofarligt avslut utanför, vänster om målet

7 min. !!! MÅL 0-1, HAIF straff strax innanför vänstra stolpen

7 min. Lisa H, ofarligt avslut utanför, höger om målet
9 min. HAIF, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
10 min. Frida N, ofarligt avslut utanför, höger om målet
11 min. Frida N, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten

11 min. !!! MÅL 1-1, Lina A slår in en retur vänstra delen av målet

13 min. HAIF, ofarligt avslut utanför, höger om målet
14 min. HAIF, friläge, målvakten räddar
15 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
16 min. HAIF, ofarligt avslut, över målet
16 min. Felicia S, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
17 min. HAIF, ofarligt avslut, över målet
18 min. Lisa H, ofarligt avslut, över målet
18 min. Frida N, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
18 min. HAIF, friläge, målvakten räddar
18 min. HAIF, tamt avslut på mål, inga svårigheter för målvakten
19 min. Lina A, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
19 min. Ackumulerad frispark
19 min. VARNING Carro O
19 min. HAIF, farligt avslut som blockas av en spelare
ANDRA HALVLEK, minut för minut
0 min. HAIF, ofarligt avslut utanför, höger om målet
1 min. Lisa H, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten

3 min. !!! MÅL 2-1, Karin F skjuter in bollen vänstra delen av målet

3 min. Johanna K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
4 min. Johanna K, farligt avslut som blockas av en spelare

6 min. !!! MÅL 3-1, Karin F skjuter in bollen vänstra delen av målet
Felicia S

7 min. Frida N, avslut i vänstra stolpen
7 min. Emelie L, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
7 min. Lisa H, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
8 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
8 min. Felicia S, ofarligt avslut, över målet
9 min. Frida N, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
9 min. Ackumulerad frispark

10 min. !!! MÅL 3-2, HAIF skjuter in bollen högra delen av målet

10 min. !!! MÅL 4-2, Emelie L närskott vänstra delen av målet
Frida N

11 min. !!! MÅL 4-3, HAIF närskott vänstra delen av målet

11 min. Ackumulerad frispark
11 min. VARNING HAIF
11 min. Felicia S, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
11 min. Felicia S, farligt avslut som blockas av en spelare
12 min. Lisa H, ofarligt avslut utanför, vänster om målet
15 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
15 min. Felicia S, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
15 min. Ackumulerad frispark

16 min. !!! MÅL 4-4, HAIF skjuter in bollen strax innanför högra stolpen

16 min. Lisa H, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
16 min. Karin F, ofarligt avslut utanför, höger om målet
17 min. Ackumulerad frispark
18 min. HAIF, farligt avslut, kvalificerad räddning av målvakten
19 min. HAIF, ofarligt avslut utanför, vänster om målet

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =Full tid)