Orust FC
1-2
Vallens IF

Slut på DM-säsongen

Det blev tyvärr en repris på förra årets möte i DM, Vallen vinst med 2-1. Första halvleken förde var det mesta av spelet fram till deras straffområde, sen var det stopp. Vallen hade inte många avslut de heller, men de få lägen det hade var riktigt giftiga.
I andra blev det lite mer öppet, speciellt efter Larsson fina mål på framspelningen av Karin. Tio minuter efter målet reducerar gästerna, tyvärr genom en av våra egna fötter.
Ibland var det riktigt bra spel men mestadels var det inget vidare, för mycket tjongande på den fina gräsmattan i min smak. Hur det än var så fick båda målvakterna visa vad det gick för. Gästernas målis fick tippa två bollar som var på väg under ribban till hörna och Lollo fick göra det samma på ett skott som var på väg upp i krysset.
Som i finalen förra året så blev det förlängning. Här började vi bäst men vad hjälpte det. I 97 får Vallen sin andra hörna. Vi hade haft tio innan men gästerna hade vunnit samtliga. Så det var kanske inte så konstigt att de nickade i 1-2 på just en hörna. Den gick stolpe in, knappt in för övrigt. För vi på läktaren var osäkra om det blev mål eller ej. Men domarteamet tvekade aldrig eftersom assisterande stod väldigt bra placerad och kunde se hela händelsen.
Nu var det nästan bara Orust på plan och framför allt Larsson. Hon var överallt idag och var en hårsmån att kvittera på en passning från Karin, tyvärr smet bollen strax utanför stolpen. I slutminuterna hade vi bra tryck men deras stabila försvarsspel såg till att blocka alla försök för oss att göra mål.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

6 min. HÖRNA vänster
7 min. Vallen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
8 min. HÖRNA vänster
13 min. Vallen, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
25 min. Emelie K, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
36 min. HÖRNA höger

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
45 min. Emelie L, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
45 min. HÖRNA höger
46 min. HÖRNA höger

52 min. !!! MÅL 1-0, Emelie L halv volley vänstra delen av målet
Karin F

62 min. !!! MÅL 1-1, Vallen närskott mitt i målet

66 min. Vallen, avslut utanför, vänster om målet
70 min. Emelie K, avslut i högra krysset, målvakten räddar
70 min. HÖRNA höger
74 min.
75 min. Vallen, avslut i högra krysset, målvakten räddar
75 min. HÖRNA höger
75 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
78 min. Vallen, avslut i ribban
78 min.
79 min.
81 min. HÖRNA höger
84 min. Lina A, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
85 min. HÖRNA höger
85 min. Elsa H, avslut, över målet
87 min. Emelie L, avslut utanför, höger om målet

Första förlängningskvarten, minut för minut

90 min. Vallen, avslut på mål, inga problem för målvakten
92 min. Karin F, farligt avslut strax utanför högra stolpen
93 min. HÖRNA höger
96 min. HÖRNA höger

97 min. !!! MÅL 1-2, Vallen nick strax innanför högra stolpen

105 min. Emelie L, avslut på mål, inga problem för målvakten

Andra förlängningskvarten, minut för minut

105 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
106 min. Emelie L, avslut utanför, höger om målet
115 min. Emelie L, farligt avslut som blockas av en spelare
117 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)