2-3
 (1-2)
Kode IF

Bra genrep för ett ungt Utv lag

Skadeproblemen i vårt representationslag speglas även i dagens Utv match. Ingen spelare från A-truppen var med i dagens match istället fick vi låna upp tre spelare från -04/05 laget. Det var Elin, Marie och Linnea alla gjorde en kanonmatch. Marie passade dessutom på att visa hur man gör mål.

Vi började matchen kvickt men det tog inte så lång stund innan Kode tog över tillställningen. Efter knappa halvtimman tog de rättvist ledningen på ett genombrott. En stund senare ökade de på ledningen på ett underbart anfall där vi tappar folk i boxen och en ren spelare kunde lätt göra 0-2. Men reduceringen från oss kom ganska omgående. På ett riktigt snyggt anfall avslutar Gurra med att snurrar upp deras försvar, lägger fram bollen till Marie som iskallt gör 1-2.

I andra får vi igång spelet betydligt bättre. Tyvärr får vi en kalldusch när Kode trycker in 1-3 på ett kanonskott från ingen stans. Vi jobbade oss in i matchen igen och hittade framför allt ytor på Wilmas kant. Wilma som hade en riktigt bra period i andra då hon lekte med deras försvar gång på gång. När en kvart återstod av matchen fick vi till lite tryck mot Kodemålet. Och det resulterade i en reducering. Filippa får en passning, vänder om och ser Gurra pekar var hon vill ha bollen. Med en millimeterpassning frispelar hon Gurra som enkelt gör 2-3. Efter målet stängde gästerna igen och det blev ingen mer farlighet.
Som vi inte har tillräckligt med skador så åkte Gurra på sig en rejäl smäll över foten. Det lät nästan som en hälsena till gick för oss, men när den värsta smärtan lagt verkade som att det var utsidan av foten som fått smällen.
Kul idag var att se Andrea göra comeback efter barnafödandet. Lika roligt var det att se våra 04/05:or spela. Sådana lovande tjejer vi har.

Måste tillägga vad det gäller statistiken nedan. Ibland är den missvisande för våra målvakter. Det står en räddning på Jennie, tyvärr är inte alla frilägen som hon förhindrar med och det var det ett antal.

2 min. HÖRNA vänster
2 min. HÖRNA höger
8 min. HÖRNA höger
14 min.

27 min. !!! MÅL 0-1, Kode skjuter in bollen vänstra delen av målet

27 min.
28 min. Gurra, friläge, målvakten räddar
28 min. Gurra, avslut i vänstra stolpen
29 min. Kode, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar

33 min. !!! MÅL 0-2, Kode närskott mitt i målet

33 min.

35 min. !!! MÅL 1-2, Marie S skjuter in bollen högra delen av målet
Gurra

40 min. HÖRNA vänster
41 min. Andrea S, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
43 min. HÖRNA höger

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min. Andrea S, avslut på mål, inga problem för målvakten

58 min. !!! MÅL 1-3, Kode långskott strax under ribban

65 min.
65 min.
66 min. HÖRNA vänster
67 min. Kode, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
70 min. Kode, avslut utanför, höger om målet
72 min. Gurra, farligt avslut strax utanför högra stolpen
73 min. Elin B, farligt avslut strax över ribban
74 min. Wilma L, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
75 min. HÖRNA höger
77 min. Wilma L, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

78 min. !!! MÅL 2-3, Gurra friläge, tidigt skott högra delen av målet