3-2
 (2-1)
Hertzöga BK

Härligt avslut på säsongen

Matchen han knappt börja innan Carro med en smörpassning hittade Nicco och så var det 1-0. Vi trummade på med bra spel från vår sida och hade några riktigt bra lägen att utöka ledningen. Men Hertzöga lurade i vassen med sina farliga kontringar. På andra friläget lyckades de överlista MT och kunde kvittera.

Vi kom i några giftiga anfall strax efter målet men utan resultat. I 37:e får vi en frispark som Jamie tar hand om. Ett bra val för hon dundra in den ribban in och ledning igen.

Andra var sig första lik med ett vist spelövertag från vår sida. Så att vi kunde dryga på ledningen var inte helt orättvist. Detta gjorde vi på en spelvändning som resulterade att Lisa klev in i bana och hängde upp bollen i krysset. Fem minuter senare såg gästerna till att det blev match igen när de reducerade.

I mitten av halvleken hade Jamie en kavalkad av farligheter, tyvärr så snek de utsidan av målramen. Sen var det lite stiltje av chanser från båda håll ända tills det nalkades övertidsminuter. Gästerna tryckte upp all de hade och skapade några riktigt bra hörnor. Efterspelet på en av de fick de ett friläge som MT gjorde matchen räddning på. En räddning på mållinjen han med också innan domaren blåste av matchen.

Detta var våra amerikanska vänner sista match. Som sig bör bytte Stefan ut båda så de fick höra publiken jubel. Tyvärr blev det inte så högljutt eftersom det vår årets i särklass sämsta publiksiffra, endast 19 betalande. Riktigt tråkigt.

Rosmarie från 2grävare delade ut blommor till matchen lirare. Tyvärr flummade jag till det lite och inte uppfattade vem som fick det hos gästerna. I Orust var det i alla fall Fille som inte bara gjorde en kanonmatch idag utan hela hösten.

0 min. !!! MÅL 1-0, Nicole H närskott vänstra delen av målet
Carro O

4 min. Hertzöga BK, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
6 min. HÖRNA vänster
7 min. Hertzöga BK, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
8 min. HÖRNA höger
14 min. Jamie K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
17 min. HÖRNA vänster
17 min. HÖRNA höger
19 min. Nicole H, friläge, målvakten räddar
19 min. Karin F, avslut som blockas av motståndare
20 min. Hertzöga BK, friläge, målvakten räddar
24 min. HÖRNA höger
26 min. Hertzöga BK, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
26 min. HÖRNA höger

28 min. !!! MÅL 1-1, Hertzöga BK friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet

31 min. Jamie K, avslut utanför, vänster om målet
32 min. Karin F, friläge, avslut utanför
33 min. Felicia S, avslut på mål, inga problem för målvakten

37 min. !!! MÅL 2-1, Jamie K frispark i ribban och in

39 min. HÖRNA vänster
42 min. Jamie K, avslut utanför, höger om målet
42 min. Hertzöga BK, farligt avslut strax över ribban

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min. HÖRNA vänster
46 min. VARNING Hertzöga BK
52 min. HÖRNA vänster
53 min. HÖRNA vänster
54 min. Emelie L, avslut på mål, inga problem för målvakten

57 min. !!! MÅL 3-1, Lisa H skjuter in bollen i högra krysset
Jamie K

63 min. !!! MÅL 3-2, Hertzöga BK skjuter in bollen strax innanför högra stolpen

66 min. Lisa H, avslut på mål, inga problem för målvakten
66 min. Jamie K, farligt avslut strax över ribban
66 min. Jamie K, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
70 min. HÖRNA vänster
70 min. Jamie K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
82 min. Jamie K, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
85 min.
85 min.
86 min. HÖRNA vänster
86 min. Hertzöga BK, avslut, över målet
91 min.
91 min. HÖRNA vänster
92 min. Hertzöga BK, avslut utanför, höger om målet
93 min. Hertzöga BK, avslut på mål, inga problem för målvakten
94 min. HÖRNA vänster
95 min. Hertzöga BK, friläge, målvakten räddar
95 min. Hertzöga BK, avslut som blockas av motståndare
95 min. HÖRNA vänster
96 min. Hertzöga BK, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)