Inte så många supportrar men RosMarie o Marie var med.
RosMaries kycklingpasta var inte bara god utan gav kraft för att göra en bra insats.
Rävåsen borta är en av de tuffaste matcherna på säsongen.

Idag har vi samma startspelare ute som senast vilket är positivt.
Lollo var tillbaka i målet när MT var sjuk. Det märktes inte att hon varit borta ett tag. Hon snackade o styrde utespelarna.
Vi chockade Rävåsen med hög press och tufft spel. Kanske Rävåsen trodde de skulle vinna lätt över oss för de var inte alls med i försvaret. Vi kommer runt direkt o redan i 3:e minuten kommer Karin runt o passar Stenis som skjuter högt i mål.
Karin, Nicole,Stenis och Jamie har därefter ett flertal lägen att öka ledningen men deras målvakt gör helt suveräna räddningar. Vi hade kunnat leda med 3-0 efter en kvart.
Rävåsen har en stark offensiv som de matar långbollar på. Våra ytterbackar Fille och Lisa får springa mycket o gör det bra. De får understöd av våra mittbackar Ulle och Jullan eller Lollo i mål. Vårt defensiva mittfält Carro och Larsson har fått klara instruktioner att kliva upp i rygg och vara tuffa i närkamperna. När vi tar skitjobbet får de inte tid att slå ett perfekt pass eller blir störda i bollmottagningen.
Lisa trycker till en frispark i ribban o ner men inte i mål.
Vi leder i med 1-0 i halvlek.

Rävåsens ledare är inte glada på sina spelare.
De ändrar positioner och sätter press på sin vänsterkant.
Men vi håller emot. Men de kommer närmre och Lollo får göra några räddningar och har ribban som bästa vän 2ggr.
I 73:e minuten dribblar deras lagkapten in i vårt straffområde och alldeles för lätt kommer hon i skottläge och Lollo är på den men skottet är för hårt. 1-1 kändes surt.
Skillnaden mellan våren och hösten är att vi inte viker ner oss.
Ulle ger Karin ett perfekt pass i farten och sätter den invid bortre stolpen. 1-2
Men Rävåsen kommmer runt på kanten och slår ett långt inlägg som deras spelare når före och skjuter in 2-2 i 85:e minuten.
Vi känner besvikelse efter oavgjort för vi skulle avgjort matchen tidigare. Men skulle någon sagt innan serien startade att vi skulle ta 1 poäng borta mot Rävåsen skulle jag nog varit tveksam.
Olivia och Telin kommer in i andra halvlek och gör det bra.

Tack till Rävåsen för trevligt mottagande!