Orust FC
2-2
 (1-1)

En pinne mot Friscopojkarna

På en tungsprungen och blöt Ivars Färg Arena kämpade våra damer till sig en poäng, men det borde varit tre på alla chanser.

Som sagt blött, halt, lerigt och svårspelat gjorde att skönliret uteblev. Men för den saken skull var det inte sagt att vi inte kunde skapa lägen att struta. Nico var först ut men målisen räddar. Karin hade ett bra läge men fick ingen bra träff i vätan. Jamie, Stenis och Lisa hade några bra avslut utan resultat. Inte förrän dryga halvtimmen fick vi hål på gästerna. Fille kastar ett inkast till Stenman som i sin tur spelar tillbaka till Fille. På ett tillslag måttar hon inlägg och hittar Nicco och sen var det 1-0.

Gästerna hade inte haft mycket men så får de en chans när vi inte är med på noterna. Ett friläge och sen var det kvitterat.
I andra blir det ännu mer svårspelat och det börjar bli tunga ben. Efter vi haft ett bra anfall tappar vi bollen och de skapar en kontring direkt. Likt första målet kommer Annelie Carli fri med MT, inget misstag denna gången heller, sen var det 1-2.

I mitten av halvleken får vi ett trippelläge, först Carro med ett kanonskott på returen klipper Stenis till mot öppet mål. Men från ingen stans kommer deras målvakt flygande och räddar, hon tar även nästa retur frän Stenis.

Vi börjar rada upp hörnor i jakten på kvittering. Men det skulle inte vara en hörna utan en frispark som kvitteringen skulle komma på. En meter från kortlinjen och tre från straffområdet måttar Lisa frisparken. Med precision hittar hon Karin som nickar in bollen stenhårt under ribban.

Vi hade några farliga hörnor till men utan resultat. I slutet av matchen blev det lite Hawaii fotboll med lägen att avgöra från båda håll.

Kålviks Varv presenterade matchens lirare. I gästernas lag fick målvakten Moa Johansson det och hos oss var det Ulrika Tartagni.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

1 min. Nicole H, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
3 min. Karin F, avslut på mål, inga problem för målvakten
5 min. HÖRNA vänster
17 min. Jamie K, avslut, över målet
17 min. Jamie K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
20 min. IK Frisco, avslut på mål, inga problem för målvakten
22 min. HÖRNA höger
23 min. Stenman, farligt avslut som blockas av en spelare
23 min. HÖRNA höger
23 min. Stenman, farligt avslut strax utanför högra stolpen
24 min. Lisa H, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
29 min. Jamie K, farligt avslut strax utanför högra stolpen
31 min. IK Frisco, avslut på mål, inga problem för målvakten
31 min. IK Frisco, farligt avslut strax utanför högra stolpen

33 min. !!! MÅL 1-0, Nicole H närskott högra delen av målet
Felicia S

38 min. !!! MÅL 1-1, IK Frisco friläge, tidigt skott mitt i målet

40 min. HÖRNA vänster
41 min. IK Frisco, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. IK Frisco, avslut på mål, inga problem för målvakten
50 min. Jamie K, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar

58 min. !!! MÅL 1-2, IK Frisco friläge, tidigt skott högra delen av målet

61 min. IK Frisco, avslut utanför, höger om målet
63 min. Carro O, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
64 min. Stenman, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
64 min. Stenman, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
64 min. IK Frisco, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
74 min.
74 min.
74 min. HÖRNA höger

78 min. !!! MÅL 2-2, Karin F nick strax under ribban
Lisa H

80 min. HÖRNA höger
81 min. HÖRNA höger
85 min. HÖRNA vänster
87 min. IK Frisco, farligt avslut som blockas av en spelare
87 min. IK Frisco, avslut, över målet
88 min. IK Frisco, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen