Orust FC
1-5
 (0-2)

Äntligen gör vi en spelmässigt bra halvlek.

Vi började piggt men fick en kalldusch i nionde minuten då gästerna styrde in 0-1 från ingen stans. Dessutom hade assisterande vinkat för offside så vi trodde att det var bortdömt. Men efter ett samtal mellan assisterande och huvuddomaren blev det mål ändå. Efter alla motgångar sjunk moralen en aning och NLIK började ta över. Efter en halvtimma åker vi på nästa skada. Det händer nåt med övre knävecket på Fille då hon går in i en närkamp som sedermera blir hörna. På hörnan blir vi en man kort p.g.a. Filles skada. Detta utnyttjar gästerna och gör 0-2 på densamma. I slutet på halvleken får vi en hörna som blir rickigt farlig. Tre bra avslut på raken men alla blockades av Lödöse Nygård spelare.

I andra gör vi en av våra bättre halvlekar för året. Äntligen började passningarna sitta och vi kunde etablera ett anfallsspel som man började känna igen. Tyvärr fungerade istället inte en mot en situationer hemåt. Alla baklängesmålen hade vi tillsynes kontroll över men ändå lyckades de pilla in bollen. Lite synd att vi inte kunde vara lite mer bestämda i närkamperna här. Målet vi gör kommer när det är tjugo minuter kvar och ställningen 0-4. Linda som glidet in från kanten sticker på en djupledsboll från Stenman (?). Rycker ifrån mellan mittbackarna och placerar bollen i mål, mycket snyggt. Med lite flyt, tur och självförtroende hade vi säkert hänt in ett par baljor till.

Siffrorna i andra halvlek blev alldeles förstora med tanke på hur det såg ut. Nu kanske jag är lite väl röd men den skulle vi vunnit klart. Sett över hela matchen var det inte orättvist att gästerna vann.

Henåns Glasmästeri & Ramaffär delade ut blommor till matchens lirare. Wilma Karlsson i LNIK fick ta emot blommor och lite annat smått och gått från Ann-Lie Jakobsson på Henåns Glasmästeri & Ramaffär. Detsamma fina utmärkelse gick till Lina Albertsson

2 min. Lisa H, avslut på mål, inga problem för målvakten
5 min. LNIK, avslut på mål, inga problem för målvakten

9 min. !!! MÅL 0-1, LNIK halv volley strax innanför vänstra stolpen

9 min. LNIK, avslut på mål, inga problem för målvakten
16 min. HÖRNA höger
22 min. LNIK, avslut, över målet
23 min. HÖRNA höger
31 min. HÖRNA höger

32 min. !!! MÅL 0-2, LNIK närskott vänstra delen av målet

33 min.
37 min. Emelie L, avslut på mål, inga problem för målvakten
39 min. LNIK, avslut på mål, inga problem för målvakten
42 min. LNIK, avslut utanför, höger om målet
44 min. HÖRNA höger
44 min. Emelie L, farligt avslut som blockas av en spelare
45 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
45 min. Ulrika T, farligt avslut som blockas av en spelare
46 min. HÖRNA vänster
46 min. LNIK, avslut på mål, inga problem för målvakten

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. HÖRNA höger
46 min. LNIK, avslut utanför, höger om målet

52 min. !!! MÅL 0-3, LNIK skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen

54 min. Karin F, farligt avslut strax över ribban
54 min. Karin F, farligt avslut strax utanför högra stolpen
55 min.
56 min. HÖRNA höger
57 min. Julia Sk, avslut på mål, inga problem för målvakten

61 min. !!! MÅL 0-4, LNIK långskott mitt i målet

62 min. Linda N, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
64 min. Karin F, avslut utanför, vänster om målet
65 min. HÖRNA vänster
66 min. Ulrika T, avslut utanför, vänster om målet
66 min. HÖRNA vänster
66 min. LNIK, avslut på mål, inga problem för målvakten

69 min. !!! MÅL 1-4, Linda N friläge, tidigt skott vänstra delen av målet
Stenman

72 min. HÖRNA vänster
73 min. Linda N, farligt avslut strax över ribban

74 min. !!! MÅL 1-5, LNIK skjuter in bollen högra delen av målet

76 min. LNIK, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
76 min. HÖRNA höger
81 min.
81 min.
83 min. LNIK, avslut på mål, inga problem för målvakten
86 min. Karin F, farligt avslut strax över ribban