(0-1)
Skövde KIK

Ett fall framåt

Så var det dag för gräspremiär på ett regnigt Lövängens IP. Hoppas att det var vädret som skrämt bort publiken och inte de senaste matchernas resultat, för det var allt annat än torrt idag.
Det såg riktigt lovande ut idag, bra rull och ett litet spelövertag för vår del. Men framför allt en helt annan inställning sen sist. Vi hade ett gäng halvchanser, men bra försvarsspel från gästerna satte stopp för våra ev. farligheter. Skövde var då mer effektiva än oss. I deras första anfall på en bra stund rann de igenom och kunde ta ledningen. Vi tappade inte modet för det utan trummade på. Åter igen hade vi några farliga lägen men bra försvarsspel satte stopp för det igen. I slutet av halvleken höll det på att sluta illa i en nästan kopia av målet. Men nu drog Lollo det längsta stråt och räddade friläget.

Andra halvlek började ungefär som första, mycket ställningskrig med ett litet plus för oss. Sex minuter in i halvleken får vi en hörna. Det blev lite flipperspel som i första men denna gången fick Ebba ett läge. Hon drog på ett bra skott som räddades med armen av en Skövdeit och straff tilldömdes. Karin tog hand om den och gjorde inget misstag. Kvitterat 1-1.
Efter målet kom Skövde igång lite mer och började stundtals pressa hem oss. Men med bra försvarsspel hände det inte mycket framför vårt mål. Med kvarten kvar började det bli rätt böljande spel då båda lagen gick för seger. Men något riktigt läge för mål blev det aldrig och matchen slutade 1-1.

2 min. Emelie L, avslut utanför, vänster om målet
4 min. Skövde, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
10 min. Elin P, avslut, över målet
13 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
15 min. Skövde, avslut på mål, inga problem för målvakten
16 min. HÖRNA vänster
16 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare

18 min. !!! MÅL 0-1, Skövde skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen

19 min. HÖRNA höger
23 min. Skövde, avslut, över målet
25 min. Skövde, avslut utanför, höger om målet
39 min. Emelie L, farligt avslut strax utanför högra stolpen
44 min. Skövde, friläge, målvakten räddar

ANDRA HALVLEK, minut för minut

51 min. Stenman, avslut som blockas av motståndare
51 min. HÖRNA höger
52 min. Ebba D, farligt avslut som blockas av en spelare

52 min. !!! MÅL 1-1, Karin F straff strax innanför högra stolpen

59 min. Karin F, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
67 min. Skövde, avslut utanför, höger om målet
68 min.
70 min. Karin F, avslut på mål, inga problem för målvakten
75 min. Skövde, avslut på mål, inga problem för målvakten
81 min. Skövde, avslut utanför, höger om målet
87 min. VARNING Ulrika T
87 min. Skövde, avslut på mål, inga problem för målvakten
91 min. Skövde, avslut utanför, vänster om målet

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)