2-0
 (1-0)

Stryk i genrepet

Genrepet inför seriestarten kunde väl varit bättre. Det verkade som en del av damerna hade fått i sig lite för mycket påskgodis under helgen, lite tröga ben och tankar. Nu skall väl sägas att vi mötte ett mycket bra och taggat lag, precis ett sådant motstånd man vill ha i träningsmatcherna.
Jag tycker ändå vi startar matchen rätt bra, men det tog inte så lång stund innan hemmalaget kom igång. I åttonde minuten blir vi uppsnurrade på högerkanten och med en snett-inåt pass som de gör mål på. Vi hade några frilägen som vi borde förvaltat bättre, fast det var inte lätt att få till det på den ojämna och sträva plan. Närmast att struta var Skogen som hade en frispark i ribban. N-L hade visserligen två i virket men dom räknar jag inte. Andra halvlek var den första lik, med ett hemmalag som var det bättre laget. Vårt skönlir som vi haft de senaste matcherna kom aldrig igång idag utan Nygård/Lödelse kunde öka på ledningen till 2-0 som blev slutresultatet.
Nej idag var vi inte på hugget, det var bara Denise och Woody som kom upp i normal standard. Detta syntes tydligt för de var dom enda som vann sina närkamper. Allt var inte negativt trots förlusten, även om inte spelet funkade önskvärt, så skapade vi faktiskt en hel del som lika gärna kunde haft en annan utgång. Får vi dessutom lite grästräning i veckan som kommer lovar jag att ni skall få se ett helt annat lag till seriepremiären till lördag.

Avslut: i-på-utanför totalt