Orust FC
1-1
 (0-0)

Sophie räddade poängen i 92:a

Fösta halvleken går inte till historien som en av våra bättre. Man kan sammanfatta det kort att vi blev utspelade. Noll avslut i halvleken mot GFF:s tolv talar sitt tydliga språk. På det skall tilläggas att vi nollade i hörnor med, GFF hade fem. Det enda positiva var väl att Maria Therese äntligen fick nått att göra. Tio räddningar, många av de var riktigt kvalificerade, tack MT.

I andra såg det betydligt bättre ut då vi fick hjälp av medvinden och Larsson. Spelet började komma igång och chanserna på det. Stenman var riktigt på hugget och skapade några bra lägen. Det tog en kvart in i halvleken innan Lollo (som blev inbytt i halvlek) fick presentera sig.

Det kändes som vi hade god kontroll över matchen när GFF kämpade till sig en boll ute vid hörnet på 16-metern. En vändning, ett skott över Lollo, in i mål i bortre burgaveln och 0-1 till gästerna.

Målet gav gästerna ork och vi började få svårt att etablera något tryck för kvittering. Men till slut fick vi chansen, detta i matchens sista spark. Lina spelar fram Sophie som vänder om utanför straffområdet och placerar in bollen till slutresultatet 1-1. Detta var hennes första mål i representationslaget i blott hennes andra match.

Vi hade debutant på plan idag, Wilma Lyrhem. Hon var visserligen med pålaguppställningen mot Rössö i DM i fjol men fick ingen speltid då i den jämna matchen.

Kul att de unga tjejerna får chansen, synd bara att det blir p.g.a. en skadeskjuten och sjuk A-trupp. När vi ser ljuset i tunneln på några spelare åker vi på nya smällar. Filles stukade fot verkade inte hålla fullt ut. Lindas ljumske började spöka. Värst såg det för Elsa, en ihop skallning i slutet av matchen såg allt annat än bra ut. Hoppas nu att det bara var smärta från smällen som fick henne att utgå och inget värre.

1 min. HÖRNA vänster
5 min. HÖRNA vänster
6 min. HÖRNA höger
7 min. GFF, friläge, målvakten räddar
7 min. GFF, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
8 min. GFF, avslut utanför, höger om målet
11 min. GFF, avslut i ribban
19 min. GFF, avslut, över målet
20 min. HÖRNA vänster
26 min. GFF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
27 min. HÖRNA höger
27 min. GFF, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
27 min. GFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
28 min. GFF, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
31 min. GFF, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
37 min.
42 min. GFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
44 min. GFF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
45 min.
45 min.
47 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten
51 min. Stenman, avslut på mål, inga problem för målvakten
53 min. Lina A, avslut utanför, vänster om målet
55 min. Stenman, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
58 min. Elsa H, avslut på mål, inga problem för målvakten
60 min. GFF, avslut som blockas av motståndare
60 min. GFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
64 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten
66 min. GFF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
72 min. Elsa H, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
73 min. HÖRNA höger
73 min. Julia Sk, avslut utanför, vänster om målet
73 min.

76 min. !!! MÅL 0-1, GFF långskott strax under ribban

79 min. GFF, avslut utanför, vänster om målet
84 min.
87 min. GFF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
87 min. HÖRNA vänster
88 min. GFF, farligt avslut som blockas av en spelare
88 min. HÖRNA vänster

92 min. !!! MÅL 1-1, Sophie T skjuter in bollen vänstra delen av målet