Orust FC
2-2
 (1-1)

Genrep inför nästa veckas seriepremiär

Det ser fortfarande mörkt ut på skadefronten med bara sju dagar kvar tills serien börjar. Men dagens startelva var det inget fel på. En elva som mycket väl kan starta i serien, även om alla är hela. Det var nog mer bänken som var lite tunn idag. Woody som fasat ut sig själv fick göra en tillfällig comeback. Med Annie är det precis tvärt om, hon skall fasas in i laget istället, kul att se de unga ta plats.

Vi startade väldigt bra men det roliga tog tvärt slut i åttonde minuten. En kontring, för mycket bolltittande, en ren Skoftebyare och 0-1 var ett faktum. Sen blev det rätt okoncentrerat från vår del med många felpass. Vet inte om gästerna var så mycket bättre heller för det haglade inte av chanser precis. I halvlekens sista minut fick vi i alla fall till det. Karin hittar Elin som iskallt hänger in bollen i bortre burgaveln, ett klassmål.

I andra gick första kvarten lite plus till oss sedan tog Trollhätteborna över. Hade det inte varit för Lollo hade det nog ramlat i mer än en boll i vårat mål. Vi släppte till alldeles för många lägen för skott vid straffområdeslinjen för att det skall vara hälsosamt. Men det var inte ett långskott som orsakade målet utan en kontring. Deras kvicke 0-1 målskytt bara accar i från vår backlinje, rundar Lollo och gör 1-2, inte helt orättvist.

I slutet av matchen tar vi oss samman och lyfter upp spelet något. Detta resulterade till ett läge för Lisa när hon från en boll av Lina. Från 22 meter klipper hon till, skottet täcks av en KIF:are men inte bättre än att bollbanan ändras, ställer målvakten och så var det kvitterat. Vi hade var sitt läge efter målet utan resultat.

2 min. Karin F, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
2 min. HÖRNA höger

8 min. !!! MÅL 0-1, Skofteby skjuter in bollen mitt i målet

10 min. Skofteby, avslut, över målet
10 min. Karin F, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
21 min. Skofteby, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
32 min. HÖRNA höger
34 min. Elin P, avslut utanför, vänster om målet
39 min. HÖRNA höger
40 min. Skofteby, farligt avslut strax över ribban

44 min. !!! MÅL 1-1, Elin P långskott strax innanför högra stolpen
Karin F

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
50 min. Lisa H, avslut på mål, inga problem för målvakten
52 min. HÖRNA vänster
54 min. HÖRNA höger
56 min. Karin F, avslut på mål, inga problem för målvakten
62 min. Lisa H, farligt avslut som blockas av en spelare
62 min. Lisa H, avslut, över målet
65 min. Skofteby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

66 min. !!! MÅL 1-2, Skofteby friläger, rundar målvakten skjuter bollen högra delen av målet

70 min. Skofteby, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
71 min. Skofteby, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
73 min. Skofteby, friläge, målvakten räddar
75 min. Skofteby, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
76 min.
79 min. Skofteby, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar

84 min. !!! MÅL 2-2, Lisa H långskott strax under ribban
Lina A

87 min. HÖRNA höger
88 min. Julia Sk, avslut på mål, inga problem för målvakten
91 min. Skofteby, avslut, över målet

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)