MM Orust
0-4
 (0-3)

Orustmästarinnor

Det var ett piggt M/M vi fick se starta matchen, och vi kunde med mycket skicklighet av Jessie och lite tur värja oss från mål i baken ganska omgående. Deras farligaste chans var när Jessie gör en kanonräddning på ett friläge och en M/M:are tar hand om returen men slår den utanför i ett helt öppet mål. 1-0 i detta läge kunde ha fått en helt annan utgång av matchen. Istället gör vi 0-1 genom Hanna två minuter senare, förarbetet står Malin för när hon drar iväg en stenhård frispark. Sen tar vi över matchen mer och mer och det skulle bara vara en tidsfråga innan nästa mål kom. Och målet kom, Josse tar tag i bollen på mitten, väntar på rätt läge och slår en stickare till Johanna som iskallt lägger in bollen bakom Marre i mål. Strax efter var det dags igen, Carra driver upp bollen på högerkanten, slår ett inlägg som går över deras försvar. Där kommer Millan i full speed och trycker in bollen med huvudet.

Andra halvlek fick vi se den ena upprullningen efter den andra av våra pigga tjejer. Hade det inte varit för väggen mellan stolparna kunde det ha slutat som i herrmatchen med en 7-8 måls vinst. Den snyggaste upprullningen var vid 0-4 målet där Hanna får bollen och rullar ut den till en helt fri Carra som dundrar in bollen. Med värmens hjälp och den stora ledningen tappade vi lite bakåt. Men det gjorde inte så mycket för då fick vår nykomponerade backlinje visa upp sig. De löste de flesta situationerna och dom gånger de släppte igenom ett skott var Jessie där.

Idag var det svårt att ta ut vår bäste spelare när vi gör en laginsats, därför gör jag det inte.