2-2
 (1-1)
Kode IF

Oavgjort på Tavlebord

Så var det dags för vårt Utvecklingslag få visa upp sig. Detta på ett soligt Tavlebord, men tyvärr inte så varm. Det blåste så pass mycket att lagen fick var sin halvlek. Första hade vi medvind och kunde trycka på. Så det var inte helt orättvist att vi tog ledningen genom Wilma J på ett väl avvägt långskott, helt otagbart för målvakten. Vi hade bud på fler mål, men antingen gick avslutet utanför eller så räddade en storspelande målvakt bollen.

Gästerna hade inte så mycket men stack upp då och då. Tyvärr så släppte vi igenom de i slutet av halvleken. Från snäv vinkel lyckades de tråckla in bollen till 1-1.

I andra var det fördel Kode men jag tycker ändå att vi stod upp bra mycket bättre än gästerna i motvinden. I alla fall i början av halvleken. För efter sex minuter spel pressar Jenny B åt sig bollen, rycker ifrån sin försvarare och nätar.

Kode tar över mer o mer ju längre in i matchen vi kommer. När kvarten går vi bort oss lite och de får de ett friläge. Ett friläge som de placerar in vid stolproten och så var det 2-2. Målet kom ganska logiskt då spelet hade varit placerat runt och i vårt straffområde ett ohälsosamt tag innan.

Även om Kode skapade mycket, var inte vi helt ofarliga under halvleken. Med lite flyt och kyla kunde vi hängt in ett avgörande mål.

Vassast framåt idag var Jenny och Frida. Bakåt hade vi en riktig gigant, Alice. Vet inte om hon gjorde ett enda misstag på hela matchen. På mitten hittade vi planens bäste spelare, Olivia.

Dagens räddning var det inte någon av målvakterna som gjorde, utan Mirre. När man skulle notera mål för Kode då en spelare hade rundat Emma och bara skulle rulla in bollen i öppet mål kommer Mirre från ingen stans (så som bara hon kan) och klackar bort bollen på mållinjen.