4-1
 (2-1)
Tjörns DFF

Vi avslutade säsongen med en seger

Att möta TDFF är alltid kul, numera är det t.o.m. extra kul eftersom tjejerna och ledarna känner varandra så väl från fjolårets kombinationslag. Att matchen blev den sista för säsongen var ju alldeles för bra för att va sant. För vad passar bättre än att ha en gemensam fika efter matchen med macka och tårta. Tack Ika och Rosmarie.

Om vi övergår till matchen så började vi bra med ett vist spelövertag. Men det var TDFF som tog ledningen efter knappa kvarten på en retur, målskytt Sara. Efter målet jagade vi en kvittering och den skulle komma. Gurra snurrade upp sin kant för xx gången, avslutar med ett skott som Olivia hjälper över mållinjen. Vet faktiskt inte om den gått in men Olivia ville gärna att Gurra skulle få målet i efterhand. Efter som jag sköter statistiken så blev det nej.

Efter en halvtimma kommer Filippa N in och det dröjer inte många minuter innan hon fixar en straff åt oss. Upprinnelsen var åter igen Gurra som satte fart och sedan spelade snett inåt bakåt till Filippa. Straffen tog Telin hand om och satte hur iskallt som helst i mål.

Andra var ungefär som första med spelövertag från oss. Redan dryga fem minuter in i densamma borde det varit en ökad ledning. Telin slår en stenhård frispark som tar i ribban ner i backen och ut, helt omöjligt att se med blotta ögat om den var inne eller ej. Men vår speciella VAR kamera fotade att den var inne, om nu inte pappa Björn redegirade bilden i efterhand. Telin fick i alla fall hänga in en boll till i mål. Åter igen var det Gurra som serverade passningen.

I slutet av matchen gör vi 4-1 på ett friläge av Olivia. Hon får bollen på egen planhalva och bara drar ifrån TDFF-försvaret och lägger in bollen i bortre burgaveln.

Sammanfattar man det hela så gör alla en bra match. Mittfältarna har fått spela ihop sig en hel del under hösten och det har gett resultat. Tror faktiskt med lite röda ögon att de har tagit klivet och blivit bland de bästa i serien. Dagens backlinje var nykomponerad men vad gjorde det när man bara släpper till två farliga avslut på en hel match. Fille och Filippa delade på anfallsplatsen där Felicia gör ett jättejobb och Filippa ordnar en straff. Jennie i mål hade inte mycket att göra, men det känns otroligt skönt att ha en målvakt som är så trygg med fötterna.

Som sagt sista matchen för div.3 gänget och en femte plats till slut. Det får man väl tycka vara godkänt med tanke på att vi är ett U-lag. Vi har kört runt på 47 spelare under säsongen så det kanske inte är så konstigt att vi ibland inte varit så samspelta.
Jenny Björn vinner vår skytteliga på 12 mål, bästa snittet har Gurra med 1,5 mål per match. Assistdrottning blev Kinle med sex framspelningar. Roligt att se att vi har 19 spelare som gjort assist. Flest poäng i serien har Mirre varit med och dragit in, 21p av 25p. Mer stat hittar ni på hemsidan.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

1 min. TDFF, avslut som blockas av motståndare
2 min. Olivia E, avslut på mål, inga problem för målvakten
4 min. HÖRNA höger
4 min. Olivia E, avslut utanför, vänster om målet
9 min. Felicia S, avslut på mål, inga problem för målvakten
12 min. TDFF, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar

12 min. !!! MÅL 0-1, TDFF slår in en retur mitt i målet

15 min. Gurra, avslut på mål, inga problem för målvakten
15 min. Gurra, avslut utanför, höger om målet
20 min. HÖRNA höger

22 min. !!! MÅL 1-1, Olivia E närskott högra delen av målet
Gurra

28 min. Emelie K, avslut utanför, höger om målet
29 min. Felicia S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
29 min. HÖRNA vänster
30 min. Olivia E, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
31 min. BYTE Filippa N in - Felicia S ut
33 min. Gurra, avslut i vänstra stolpen

34 min. !!! MÅL 2-1, Elin P straff högra delen av målet

38 min. Elin P, avslut utanför, höger om målet
39 min. HÖRNA vänster
41 min. Emelie K, avslut på mål, inga problem för målvakten
42 min. BYTE Ulrika T in - Mirre ut
43 min. Emelie K, avslut, över målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
50 min. VARNING TDFF
51 min. Elin P, avslut i ribban
56 min. BYTE Annie A in - Ella O ut
59 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten
60 min. HÖRNA höger
61 min. Filippa N, avslut utanför, vänster om målet
63 min. Gurra, avslut utanför, vänster om målet
63 min. HÖRNA vänster
64 min. Cecilia E, avslut utanför, vänster om målet
64 min. BYTE Felicia S in - Filippa N ut

68 min. !!! MÅL 3-1, Elin P skjuter in bollen strax innanför högra stolpen
Gurra

72 min. TDFF, friläge, målvakten räddar
72 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten
75 min. BYTE Mirre in - Cecilia E ut
79 min. Elin P, avslut på mål, inga problem för målvakten
81 min. TDFF, avslut på mål, inga problem för målvakten

82 min. !!! MÅL 4-1, Olivia E friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
Mirre

83 min. BYTE Cecilia E in - Felicia S ut

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)