0-14
 (0-6)
Orust FC

Du gamla du fria!

Invigning av nya planen i Bengtsfors. Första matchen för Bengtsfors i Div.2 efter att vunnit serien 2 år i rad.
Solen sken, inmarsch, En dam som med hög röst o med känsla sjöng vår fina nationalsång. Ulle hade som Gunde sade "ståpäls".
Jag tror att publiken hoppades på en bättre start för Bengtsfors!
Vi satte full fart och chockade det unga laget.
Min.1:0-1-Direkt i 1:a minuten skickade Lisa den första av många grymma hörnor in bollen i boxen och efter en del trassel krigade Elin in bollen i mål.
Min.8-Mönsteranfall Karin-Sparven-Lisa men målvakten räddar
Min.10-Woody gör en grym fint och rushar fram i offensiven.
Det vill vi se mer av.
Min.13:0-2 Sparven kommer fri, ,målisen räddar men Karin tar returen.
Min.14: 0-3 Sparven dribblar och skjuter, målisen räddar men Karin
gör efter en maxlöpning mål på returen.
Min.20:Hörna. Ebba passar bak till Lina som skjuter över.
Min.22: 0-4 Carro kastar ett långt inkast till Karin som dribblar av sin back och passar in till Sparven som bestämt gör mål.
Min.26:Skott Carro, Min 27:Skott Karin, Min 29: Skott Larsson
Min.33:0-5 Efter förarbete av Elin passar Lina till Sparven som gör mål.
Min.37:0-6 Hörna, Tåget, Lisa skruvar den i ribban, Ebba krigar om bollen och passar bak till Carro som sätter den högt i mål.
Min.39 Nu får vi se det vi tränar på: Pass fram, Pass bak, Pass åt sida, Rörelse, Ny position. Bengtsfors har inte en chans att få tag i bollen.
Min.42:Lina är framme och skjuter igen
Halvlek: Vi lovar varandra att hålla fokus och hjälpa Lollo att hålla nollan. Passningspelet kan bli ännu bättre.
Min 46: 0-7 Jag och Stig hinner knappt inte ut från omklädningsrummet förrän Karin dribblar sig fram i straffområdet och passar bak till Carro som skjuter enkelt bredvid målvakten.
Min.48:0-8 Karin på pass från Lisa
Min.52:0-9 Karin på pass från Lina
Min.55:0-10 Karin på skottretur från Sparven
Min.58:0-11 Karin på pass från Larsson
Hon var så het att vi fick byta ut henne här.
Sparven och Woody fick också byta.
In kommmer Fille på mitten, Maja på vänsterbacken och Orran på topp. Nu visar vi vilken bredd vi har i truppen.
Min.72:0-12 Lisa gör mål på pass från Carro
Min.73:0-13 Lisa gör mål på pass från Orran
I minut 80 byter Elin efter att ha sprungit kopiöst mycket.
Karin slängde äpplet och studsade in på planen igen.
Min.83:0-14 Carro gör mål efter pass snett inåt bakåt från Karin.

Nu har vi visat vilken offensiv vi har. Vi gör många mål.
Men jag vill berömma vår defensiv som inte gav dem något gratis.
Lollo är alltid spelbar och vaksam. Emelie och Woody säkrar kanterna o kommer mer och mer upp i offensiven. Corre och Ebba jobbade hårt tillsammans och tog bort deras anfallare.
Lina är alltid där och säkrar på mitten. Personligen giller jag maxlöpningen i 85:e minuten för att bryta ett uppspel på mitten.
Det stod 14-0 men vi krigar till slutsignalen.

Nu är vi igång med serien. Lödöse/Nygård och Ytterby har full pott efter 2 matcher. Det skall bli kul att möta dem.

Nu vilar vi oss i form till 1/5 då vi spelar mot GDFF i Svenska cupen på Ängevi om gräset växer.