1-2
 (1-0 (1-1))
Orust FC

Vi är i DM final ref kommer

Finalplatsen satt hårt inne, det behövdes förlängning innan vi kunde avgöra. Corre var matchhjälten när hon tryckte in bollen efter en hörna från Carro. Inte helt orättvist kan man lätt konstatera.

Första halvleken var vi det klart bättre laget. Problemet var bara att det var HAIF som lyckades med det som vi inte klarade av, nämligen att göra mål. En frispark från 35 meter går rakt igenom och förbi all in i mål. Surt med ett sånt skitmål efter alla chanser vi haft.

Närmast att kvittera var Sparven på ett skott som målvakten halvräddar, bollen är på väg att rulla in men målisen han rädda igen på mållinjen.

I andra dominerar vi totalt, Lollo som kom in efter ett planerat målvaktsbyte. Hon fick en lugn halvlek, inte ett skott mot sig. Kanske inte var så konstigt eftersom hemmalaget hade svårt att komma över på vår planhalva. Vi radade upp bra anfall på anfall så det var bara en tidsfråga innan målet skulle komma. Några fina passningar innan Sparven la upp bollen för Carro som klippte till från 25 meter rakt upp i nättaket, en riktig rackarrökare.

Ledningsmålet hängde i luften. Sparven var återigen närmast att struta. Hon rycker ifrån sin spelare i straffområdet men inte längre ifrån än hon blir dragen i axeln tre fyra meter. Trots detta då hon är i obalans får hon iväg ett skott som tar i stolpens insida och ut. Lite senare snurrar hon upp fyra försvarare, även denna gången innanför strafforådet. Tyvärr går hon omkull när hon är igenom. I slutet har Stenman ett skott i bra läge som tyvärr tar i burgavelns utsida. Halvleken avslutades hörna tio och elva i halvleken, men utan resultat.

Förlängning 2x15 behövdes för att avgöra vem som skulle gå till final. Avgörandet kom i första kvarten, i 99 spelminuten. En höger hörna från Carro som dimper ner framför Corres fötter, ett tillslag och 2-1 till oss.

I slutet i matchen försökte Herrestad trycka på, skapade en del läge så man blev nervös i alla fall. Å andra sidan behövdes det inte mycket för nerverna skulle ge sig till tåls när ledningen var knapp.

Tyvärr åker vi på några skador. Först får Karin utgå i 67 minuten efter en stukning i en närkamp. Sen åker Sparven på en lårkaka (tror jag) 102:a. Även Corre fick utgå efter hon fått en spark i ansiktet när hon försöker nicka bollen i mål efter en hörna.

Andrea gör en grym första halvlek men försvann i andra vad det gäller det offensiva. Carro o Lina styrde o ställde på mitten. Bäst idag tycker jag nog Jullan var, härligt aggressiv i sina brytningar. Vet inte hur många anfall hon dödade får HAIF idag.

Roligast idag förutom segern var att Stenman gjorde comeback. Det blev ca: 25 minuters spel, bra att vi skyndar långsamt.

I finalen möter vi segraren mellan Rössö och Vallen

7 min. HÖRNA höger
9 min. Felicia S, avslut utanför, höger om målet
15 min. HÖRNA höger
15 min. Cecilia E, farligt avslut som blockas av en spelare
16 min. Sparven, farligt avslut strax över ribban
17 min. Felicia S, avslut i högra stolpen
24 min. !!! MÅL 0-1, HAIF frispark strax innanför vänstra stolpen
28 min. HÖRNA vänster
29 min. Sparven, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
32 min. HÖRNA höger
33 min. HAIF, avslut, över målet
35 min. Lina A, avslut utanför, höger om målet
40 min. VARNING Felicia S
42 min. HAIF, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
42 min. HÖRNA höger
42 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut
45 min. BYTE Lollo in - Michaela ut
45 min. BYTE Linda N in - Hanna O ut
45 min. BYTE Annelie O in - Cecilia E ut
45 min. HÖRNA höger
45 min. Carro O, avslut i högra stolpen
51 min. Karin F, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
51 min. HÖRNA vänster
54 min. HÖRNA vänster
55 min. Sparven, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
57 min. !!! MÅL 1-1, Carro O. Assist: Sparven
58 min. HÖRNA höger
58 min. Sparven, farligt avslut strax utanför högra stolpen
63 min. Julia Sk, avslut på mål som målvakten tar lätt
67 min. BYTE Hanna O in - Karin F ut
67 min. BYTE Cornelia H in - Felicia S ut
72 min. HÖRNA höger
73 min. Julia Sk, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
73 min. BYTE Stenman in - Hanna O ut
76 min. Sparven, avslut, över målet
76 min. Sparven, farligt avslut strax utanför högra stolpen
84 min. Stenman, farligt avslut strax utanför högra stolpen
86 min. HÖRNA vänster
87 min. HÖRNA vänster

förlägning 1:a kvarten min.
91 min. HÖRNA vänster
92 min. Lina A, avslut utanför, höger om målet
96 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet
98 min. HÖRNA höger
99 min. !!! MÅL 2-1, Cornelia H. Assist: Carro O
102 min. BYTE Hanna O in - Sparven ut
103 min. BYTE Felicia S in - Stenman ut
104 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet

förlägning 2:a kvarten min.
105 min. BYTE Cecilia E in - Linda N ut
113 min. Cecilia E, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
113 min. HÖRNA höger
114 min. Linda N, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
114 min. Cecilia E, avslut, över målet
114 min. HÖRNA höger
115 min. Cornelia H, avslut utanför, vänster om målet
116 min. BYTE Lina A in - Cornelia H ut
117 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
119 min. Carro O, avslut på mål som målvakten tar lätt

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)