Långevi 2017-09-16
1-0
 (1-0)

Stark insatts med en decimerad elva

Seriefinal i näst sista omgången borta mot Bengtsfors på deras nyrenoverade arena. Att det inte skulle bli nån lätt uppgift visste vi. Hemmalaget satte igång matchen med raketfart och kunde helt rättvist hänga in bollen genom div.3:s skyttedrottning Wilma Enarsson. Men vi jobbade oss in i matchen mer och mer till nästa kalldusch kom. Lollo får ett spel på sig själv och tänkte högt. Tyvärr var det ingen döv gammal gubbe som dömde utan en pigg yngling med god hörsel. Summa av det hela resulterade med ett RÖTT kort och sen var vi bara tio.

Men istället för att gräva ner oss så var detta rena tändvätskan. Tjejerna la in en växel till och började ta över det hela. I slutet av halvleken hade vi en boll omkring mållinjen. Det var delade meningar på vilken sida om linjen bollen var, men helt omöjligt för domaren att se när han inte hade hjälp av assisterande domare.

Spelövertaget försatte med en tokoffensiv i andra där vi kom till många nästan lägen. Kamilla var klart hetas och skapade de bästa målchanserna. En av dom kom när kvarten återstod av matchen. Ett välplacerat skott intill stolpen. Skit bara att målisen gör en kanonräddning och tippar den till hörna. Hörnan slår Emma, en kanonhörna som Kamilla nickar strax över.

Vår offensiv kom tyvärr inte närmare än mål så. Att det inte blev något mer bakåt får vi tacka i första hand Miccan som gör en av de bättre matcherna jag sett. I andra hand vår backlinje med Emma och Rosita i spetsen som såg till att vi kunde behålla trycket så fort de försökte rensa.

Sett till giftiga målchanser måste jag ändå säga att resultatet var rättvist. Men det förtar inte vår insatts. Ett decimerat och grymt jobbande Tjorust föll ändå med flaggan i topp.
Matchens lirare i Tjorust blev inte helt oväntat Kamilla.

1 min. Bengtsfors, avslut, över målet
2 min. Bengtsfors, avslut, över målet
6 min. Bengtsfors, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
12 min. Bengtsfors, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
15 min. !!! MÅL 0-1, Bengtsfors skjuter in bollen strax under ribban
18 min. BYTE Natalya R in - Anna O ut
27 min. Bengtsfors, avslut på mål som målvakten tar lätt
29 min. BYTE Ulrika E in - Julia E ut
30 min. BYTE Wilma Z in - Natalya R ut
35 min. UTVISNING Louise R
37 min. HÖRNA höger
38 min. HÖRNA höger
38 min. BYTE Natalya R in - Wilma Z ut
39 min. Kamilla S, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
40 min. Bengtsfors, avslut utanför, vänster om målet
40 min. HÖRNA vänster
41 min. Bengtsfors, avslut som blockas av motståndare
41 min. Bengtsfors, avslut utanför, höger om målet
41 min. Bengtsfors, avslut utanför, vänster om målet
44 min. Maja V, avslut utanför, vänster om målet
45 min. Kamilla S, avslut på mål som målvakten tar lätt

ANDRA HALVLEK, minut för minut
45 min. BYTE Jennifer L in - Elsa H ut
45 min. BYTE Wilma Z in - Natalya R ut
49 min. Bengtsfors, avslut utanför, höger om målet
49 min. HÖRNA höger
50 min. HÖRNA vänster
53 min. HÖRNA höger
54 min. Kamilla S, avslut utanför, höger om målet
55 min. Bengtsfors, friläge, målvakten räddar
56 min. Bengtsfors, avslut på mål som målvakten tar lätt
58 min. BYTE Anna O in - Maja V ut
59 min. Anna O, avslut utanför, höger om målet
61 min. Kamilla S, avslut utanför, höger om målet
63 min. HÖRNA höger
64 min. Bengtsfors, avslut utanför, höger om målet
64 min. VARNING Jennifer L
66 min. Bengtsfors, farligt avslut strax utanför högra stolpen
71 min. HÖRNA höger
71 min. Bengtsfors, avslut, över målet
72 min. Bengtsfors, avslut, över målet
74 min. Linda D, farligt avslut strax utanför högra stolpen
75 min. BYTE Elsa H in - Jennifer L ut
75 min. BYTE Maja V in - Ulrika E ut
76 min. Kamilla S, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
76 min. Kamilla S, farligt avslut strax över ribban
78 min. Elsa H, avslut utanför, vänster om målet
89 min. BYTE Natalya R in - Olivia K ut
89 min. BYTE Julia E in - Wilma Z ut
90 min. Rosita M, avslut på mål som målvakten tar lätt
91 min. Bengtsfors, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)