Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Dam U: Seriespel Div.3 Dam
Herrestads AIF
0-1
 (0-0)
TDFF Orust FC
Konstgräs, Undavallen 2017-05-13
Dam U: Seriespel Div.3 Dam
Herrestads AIF
0-1
 (0-0) 
TDFF Orust FC
Konstgräs, Undavallen 2017-05-13

 

Bra spel och vinst

Dags för tredje seriematchen för året för Tjorust. Uddevalla var staden och laget var Herrestad. Vi fick ett fantastiskt fint mottagande från HAIF så man kände sig verkligen välkommen.
I dagens match ändrade vi om i vårt spelsystem och spelade 4-3-3 istället. Tanken var att Cissi äntligen skulle få gå ner och spela på innermitt. Men tji fick vi och Cissi, för hon blev kidnappat för nåt galej. Vad det var för nått, vet jag inte.


Det tog en bra stund in i matchen innan vår nya uppställning började ta form. Men tack vare vår individuella skicklighet skapade vi ett spelövertag ändå. De som saknades var tyvärr det lilla sista framför mål. Några bra lägen hade vi men kunde inte få till det lilla sista. Första halvlekens farligaste målchans hade hemmalaget när det skapade ett friläge. Helt ren med Miccan placerar hon säkert bollen till höger, det hon inte räknat med var Miccans reaktion. Snabb som en kobra högg hon tag i bollen och avvärjde det hela, en grym räddning.

I halvlek finjusterade vi positionerna och det ger resultat omgående. Spelet och bollrullet kom igång ordentligt. Nu var det inte bara djupledsbollar som gällde utan vi spelade oss fram till lägena. Det var väggspel, spelvändningar och allt man kunde önska sig. Kanske inte allt förresten, för när vi närmade oss straffområdet tog kylan slut plus att HAIF var svåra att ta sig förbi.
Tillslut fick vi i alla fall spräckt deras nolla. Sara slår ett inlägg som Corre trycker till på och det blir en liten tilltrasslad situation där Lina är vaken och skickar upp bollen i nättaket, underbart.


Det återstod bara fyra minuter av ordinarie matchtid när målet kom, det blev fyra plus tre nervösa minuter. Hemmalaget tryckte på men vi redde ut stormen och fick tre friska pinnar.


Tyvärr var inte allt uppåt i matchen. Det hade inte gått lång tid innan Anna stukade foten och fick utgå. I början på andra skadade sig Jenny, även för henne var det färdigspelat.


Det var många som var mycket bra idag. Men det fanns en som jag blev extra imponerad av och det var Sara Ohlsson. Har ju inte sett henne så mycket förut (speciellt inte i första halvlek då jag missade att byta in henne) men det jag såg gillade jag.

 



Lina J   Felicia S   Sara O  

Kamilla S   Cornelia H   Carro O  

Anna O       Louise R       Agnes I       Elsa H      

Michaela

 

AVBYTARE: Jenny B, Julia E, Linnéa O


Herrestads AIF - TDFF Orust FC  0-1 M�lskyttar
 58' 
  
 Fille  
 86' 
 0-1 
 Lina J 
 Corre  
 83' 
  
 Lina J  

Krill  2017-05-13

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa