Tavlebordsvallen 2016-05-08
2-0
 (1-0)

Dyrköpt seger!

Vi vann helt rättvist men matchen tog en ände av förskräckelse då Cecila vrider foten ur led.Då återstod 9 minuter av matchen.
Åsebros ledare föreslog då att blåsa av matchen vilket vi bugar och tackar för. Det var långa minuter innan ambulansen kom.
Vi hoppas att Cissis fot läker snabbt!

Till matchen: Det var riktigt varmt i solen idag. Sven hade fyllt på med vattenspänner på sidorna och jag tror att det gick åt några liter i flaskorna.
1:a halvlek:
Vi gissade rätt att Åsebro slog långbollar på sina forwards.
Men vi var förberedda då Rosita, Filippa o Lisa tillsammans med Cissi spelade kompakt och täckte upp för varandra. Det ser stabilt ut.Ett lugn skapas och vi vågar spela bollen inom laget. Lollo hade bara lite ströbollar att ta hand om.
Yttermittfältarna är spelbara och kommer runt på kanterna.
Innermittfältarna kämpar ner motståndarna som är tuffa i närkamperna. Felicia och Lina får allt eftersom matchen går mer tag på bollen och skapar hela tiden farligheter.
I 17:e minuten avancerar Cissi framåt passar Maja som passar in i banan där Corre mottar ett kanonskott som målvakten är chanslös på. En riktig bombare!
Vi snackar i pausen att försöka vända spelet snabbare och få med vänstersidan mer. Då måste motståndarna flytta över och de blir trötta.
2:a halvlek:
Vi bytte in två spelsugna spelare. Maja J. satte full fart.
Hon och Maja V. kom runt sina backar hela tiden och det haglade in inlägg.
Att Jennie var spelsugen visade hon direkt. hon hade 2 chanser direkt som gick strax utanför.
Till slut kunde de inte hålla emot och Maja rushade förbi på vänsterkanten och passade in till Jennie som fick göra mål.
Den stora publiken fick jubla!

Åsebro/Brålanda försökte att vända matchen och hade en farlig hörna men vi fullföljde matchen 100%-igt fokuserade så de kom ingenstans.
Alla i laget gör en kanoninsats och det skall bli roligt att se hur långt det kan gå.

Matchens lirare är Cissi som gör en kanonmatch. Tar hand om alla bollar, trycker till motståndarna och kommer med upp i offensiven. Samarbetet med Rosita är perfekt.
Vi kommer att sakna vår lagkapten i några matcher.

Men vi har en hyfsat bred trupp så vi knyter näven och laddar för match mot Munkedal på Söndag.

KP

3 min. Å/B, avslut utanför, vänster om målet
11 min. Felicia S, avslut på mål som målvakten tar lätt
14 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
14 min. Felicia S, farligt avslut strax över ribban
16 min. !!! MÅL 1-0, Cornelia H långskott strax under ribban. Assist: Maja V
19 min. Hörna G-S Orust FC från höger
24 min. Hörna G-S Orust FC från höger
26 min. Lina A, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
28 min. Hörna Å/B från höger
29 min. Å/B, avslut utanför, vänster om målet
39 min. Å/B, avslut utanför, vänster om målet
43 min. Maja V, avslut på mål som målvakten tar lätt

45 min. BYTE Maja J in - Filippa S ut
45 min. BYTE Jenny S in - Lina A ut
46 min. Jenny S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
48 min. Jenny S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
53 min. Cecilia E, avslut på mål som målvakten tar lätt
54 min. Hörna Å/B från vänster
54 min. Å/B, farligt avslut strax över ribban
56 min. Olivia K, avslut, över målet
58 min. Jenny S, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
63 min. Cecilia E, farligt avslut strax utanför högra stolpen
64 min. Maja V, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
64 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
66 min. !!! MÅL 2-0, Jenny S närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Maja J
70 min. Olivia K, farligt avslut som blockas av en spelare
72 min. Maja J, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
72 min. Hörna G-S Orust FC från höger
73 min. Jenny S, avslut utanför, höger om målet
74 min. BYTE Lina A in - Felicia S ut
74 min. BYTE Filippa S in - Olivia K ut
74 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
76 min. Å/B, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
77 min. Cornelia H, avslut utanför, höger om målet
79 min. Cornelia H, avslut på mål som målvakten tar lätt