Vi talade om kommunikation innan matchen.
Under hela matchen hörde man hur ni peppade varandra.
Vi har nu tränat ihop över vintern och man kan nu se att alla
är med. Vi har samma spelsystem, taktik och uppvärmning som A-laget.Alla känner igen sig.
En spännande mix av spelare som jag tror kommer att utveckla varandra och laget.
1:a halvlek.
Matchen kunde inte startat bättre. Redan i 1:a minuten passar Felicia till Maja V. som i full fart tar sig fram på vänsterkanten,Viker in åt höger och skjuter i bortre delen av målet under ribban. 0-1.
Tjörn spelar med 1 anfallare som är riktigt vass men Rosita gör ett kanonjobb. Vi justerar så hon får mer understöd av Lisa och Filippa och Cecilia.Vi vågar spela tillbaka till Lollo som lugnt passar vidare.
Vi vinner boll på mittfältet och vi har kontroll på matchen.
Flera passningar i rad till en medspelare gjorde att vi njöt på läktaren och båset. Sandra och Felicia är spelbara och får fast bollen i anfallet.
I 39:e minuten mottar Lisa ett skott från långt håll som Linn fångar upp i straffområdet. Hon rundar målvakten och gör 0-2.
Ett riktigt snyggt mål.

2:a halvlek.
Maja V. hann inte tillbaka från omklädningsrummet innan domaren hade blåst igång. Hon kom in på planen och fick en passning i misstänkt offside men vände om och sköt på målvakten som lämnade retur som hamnade hos Sandra som sköt invid höger stolpe till 0-3. En smakstart i denna halvleken också!
Man får ge Tjörn kred. för de ger aldrig upp. Deras anfallare kom igenom och Lollo kunde inte göra annat än att fälla henne.
Straffen var Lollo på men tyvärr 1-3.
I 76:e minuten gör de mål på ett volleyskott som är helt otagbart. De försöker skjuta långbollar upp till anfallarna på slutet och det är farligt men här visar vi riktig kämparglöd.
Vi står emot och flyttar upp spelet. Både Elin och Felicia har chanser att avgöra matchen men vi får inte in den. Men anfall är bästa försvar så vi håller resultatet hela vägen.

Jag vill ge alla i laget beröm för en kanoninsats! En riktig lagseger. Vi har en bredd i år där alla bidrar.
Ni är tuffa i närkamperna och viker inte undan.
Passningarna hittade fram till medspelarna som ville ha boll.
Att vi har 3 olika målskyttar är positivt!

I sista minuten i 1:a halvleken stukade Mirre foten och innan undertecknad kom fram hade hela medicinväskan flugit ut. Corre fixade till foten och läkaren sade "Well done"
Vi kan glädjas åt att Mirre snart kommer att vara på planen igen.

Vi ser fram emot nästa match mot Åsebro/Brålanda.

Tack till våra supportrar i publiken.
Tack till de tjejer som hjälpte till att ta hand om de skador vi fick.
Tack till RosMarie som är en klippa.
KP

1 min. !!! MÅL 1-0, Maja V skjuter in bollen strax under ribban. Assist: Felicia S
4 min. Cornelia H, avslut, över målet
11 min. TDFF, avslut på mål som målvakten tar lätt
17 min. Mirre, farligt avslut strax över ribban
22 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
32 min. TDFF, avslut, på målet
35 min. BYTE Olivia K in - Felicia S ut
39 min. Linn R, farligt avslut som blockas av en spelare
39 min. !!! MÅL 2-0, Linn R friläger, rundar målvakten skjuter bollen vänstra delen av målet. Assist: Lisa L
40 min. TDFF, avslut på mål som målvakten tar lätt
46 min. BYTE Josefine H in - Mirre ut
46 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
49 min. Hörna TDFF från vänster

45 min. TDFF, friläge, målvakten räddar
46 min. Maja V, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
46 min. !!! MÅL 3-0, Sandra R slår in en retur strax innanför högra stolpen. Assist: Maja V
49 min. !!! MÅL 3-1, TDFF straff vänstra delen av målet
52 min. TDFF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
55 min. BYTE Felicia S in - Linn R ut
61 min. BYTE Elin N in - Filippa S ut
62 min. BYTE Josefine H, avslut utanför, höger om målet in -
64 min. TDFF, avslut, över målet
67 min. Elin N, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
67 min. Felicia S, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
67 min. Hörna G-S Orust FC från höger
71 min. Sandra R, avslut utanför, vänster om målet
72 min. Felicia S, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
72 min. Hörna G-S Orust FC från höger
72 min. Felicia S, farligt avslut strax över ribban
76 min. !!! MÅL 3-2, TDFF halv volley strax innanför högra stolpen
77 min. Elin N, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
83 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
85 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
88 min. Maja V, farligt avslut strax över ribban