Ängö schakt arena 2016-02-28
17-1
 (9-1)

Sju målskyttar och storvinst

Jag missade första kvarten idag men fick via SMS reda på att vi låg under redan i första minuten. Aj Aj tänkte jag , det blir tufft idag. I Varekilsbacken plingade det till att det hade blivit 1-1, så när jag klev ur bilen tog jag förgivet att det var lika. Så var inte fallet utan vi hade tagit ledningen med ett mål av Karin. Den lilla stund jag såg av matchen innan Lina hängde in 3-1 uppfattade jag den som jämn. Men sen brakade det loss, målen kom i jämn ström tills Joanna nätade till 9-1 i 42:a minuten.

Man funderade hur detta skulle sluta, men jag måste berömma våra gäster för att de aldrig slutade att försöka spela boll. De första tjugo i halvleken lyckades bara Lina göra mål, mycket tack vare att de hade tajta till försvarsspelet och att de som sagt rullade boll när de fick den. Men till slut orkade de inte stå emot ett övermäktigt motstånd. De sista tjugo gjorde vi sju mål varav fem kom sista tio.

Att vi skulle vara så överlägsna hade jag aldrig kunnat tro. För i förra veckan mötte samma lag Stenungssunds U-lag och där slutade det 3-2 till SIF. Då kanske en del tycker att detta var ju vårt A-lag. Kan så vara men just nu har vi så bred och jämn trupp att det lika gärna vara en startelva för vårat div.3 lag. Det var i alla fall en fröjd för ögat att se hur våra tjejer lirade boll idag, både offensivt och defensivt.