Dam A:
3-2
 (0-2)

Grymt, sa grisen

Med Jessie lite sen från jobbet fick Hanna vakta stolparna den första halvtimman. Tyvärr för Hanna var gästerna som piggast då. Ett noll nickade dom in på ett inlägg som gick över hela vår backlinje ink. Hanna till en fri spelare vid bortre stolpen. Tvåan kom på ett friläge, båda målen hade vår blixtinkallade målis inte mycket att göra åt. Annars var det vi som började bäst med ett skott i ribban i fjärde minuten. Vi hade ett par halvchanser till innan deras mål kom. Efter målet tappade vi lite av spelet och blev lite osäkra i defensiven. Rössö spelade mycket bra med snabba spelvändningar, kvickt passningsspel och fyllde på med mycket folk. Vi hade stundtals besvärligt att freda oss från mer mål i baken. Även om det var nära för gästerna så var vi inte helt ofarliga heller. Vi hade några riktigt giftiga chanser men deras målvakt tog bollen eller också gick avslutet utanför. 0-2 i halvlek kändes inte helt rättvist för vi borde nog fått pillat in en boll åtminstone.

Två måls underläge mot ett mycket bra lag är ju ingen drömsitts att starta andra halvlek med. Men med några små justeringar och ett j-a anamma gick vi ut med inställningen att detta skall vi ta, och det gjorde vi. Vi startade med några vassa anfall direkt, dock utan resultat. Men när det gått ca: tjugo minuter släppte det. Först gör Josse 1-2 på ett fint inlägg av Malin. Sedan gör Johanna 2-2 på en djupledsboll av Andrea. Nu äntligen hade vi hittat deras svaga punkt och hade fler bud på mål. Det märktes att gästerna var tagna av vårt spel, för det hördes många direktiv från deras bänk hur vi skulle stoppas. Nu hjälpe inte dessa ord för i matchens sista minut slår Andrea en kalasboll till Josse som avgör matchen till vår fördel.

Josse fick en ros för G/S bäste spelare. Hade jag bara haft en bukett skulle alla 14 få en blomma, för ni var bäst. Och tack Hanna för att du ryckte in mellan stolparna.