Undavallen 2015-05-03
1-3
 (1-1)

Hattrick igen av Hanna

Innan jag börjar referatet från matchen vill jag ge Julia ett stort tack som löste vårt målvaktsproblem idag. Vet att det inte är kul när man inte är en burväktare, men det visar hur stort hjärta för laget denna tjej har, TACK JULIA nu har du gjort din del.

Det märks att det blir en kulturkrock i spelidé mellan våra seniorer och vårt F17 lag. Förra veckan hade vi Karin som styrde upp det, idag var det Annelie. Det tog en stund innan vi kom igång, speciellt var det vårt försvarsspel som klickade. Men när vår backlinje väl lärt känna varandra släppte de inte en ”j….l över” bron. Utan att överdriva hade faktiskt hemmalaget svårt att komma över mittlinjen stundtals.

Framåt var det mest Stengårds, fjorton avslut idag resulterade i ett hattrick. Tyvärr kan det bli lite väl mycket bollar på Hanna, men det är svårt att låta bli att passa en spelare som hela tiden rör sig och vill ha boll. Och det blir lätt så när motståndarna inbjuder till djupledsbollar.

Kul att se Linn på plan igen, märks att hon inte ligger på sofflocket. En sån kapacitet hon har, det var t.o.m. så att jag var tvungen att be henne lugna ner sig lite. Det var nog lite väl roligt både för Linn och Annelie att anfalla, för de var lite väl offensiva för att få igång det riktiga rullet.

Snyggaste målet var upprullningen, när Linn slår ut en boll till Sandra och Sandras fina inlägg till Hanna som bara skarvade in bollen i mål. Det var riktigt kul att se våra -00/99:or som var inne alla sex samtidigt i slutet av matchen. Det roliga var att de tar för sig som vilken senior som helst, och att vi förde spelet även då. Plus att det var de som stod för de läckraste passnings kombinationer. Tyvärr resulterade de inte till något, men snyggt och elegant var de.

0 min. Maja J, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
4 min. Sandra, farligt avslut strax över ribban
6 min. !!! MÅL 0-1, HAIF friläge, tidigt skott högra delen av målet
8 min. !!! MÅL 1-1, Stenhård friläge, tidigt skott strax under ribban. Assist: Sandra
10 min. HAIF, avslut, över målet
15 min. Hörna HAIF från höger
21 min. Hörna HAIF från vänster
23 min. Hörna G-S Orust FC från höger
25 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför högra stolpen
25 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
28 min. Hörna G-S Orust FC från höger
31 min. BYTE Olivia in - Vera ut
32 min. Sandra, avslut i ribban
34 min. Stenhård, avslut på mål som målvakten tar lätt
34 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
34 min. Stenhård, friläge, målvakten räddar
35 min. BYTE Lollo in - Filippa ut
36 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
36 min. Stenhård, avslut utanför, vänster om målet

46 min. HAIF, avslut på mål som målvakten tar lätt
47 min. !!! MÅL 2-1, Stenhård närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Sandra
49 min. Hörna HAIF från höger
51 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
59 min. BYTE Filippa in - Frida D ut
60 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
61 min. Filippa, avslut utanför, höger om målet
62 min. Stenhård, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
62 min. HAIF, avslut på mål som målvakten tar lätt
64 min. !!! MÅL 3-1, Stenhård slår in en retur mitt i målet. Assist: Linn
65 min. Maja J, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
69 min. BYTE Vera in - Sandra ut
74 min. Stenhård, avslut utanför, höger om målet
74 min. BYTE Frida D in - Olivia ut
75 min. Stenhård, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
77 min. BYTE Olivia in - Stenhård ut
80 min. HAIF, avslut, över målet
83 min. HAIF, avslut på mål som målvakten tar lätt
83 min. Hörna G-S Orust FC från vänster