Tjörns TDFF
5-2
 (3-0)

Lollo matchens lirare

Denna vår är inte snäll mot fotbollen, åter igen halv storm och blöta planer. Men jag får nog säga att båda lagen klarade av det hyfsat bra med ett plus för hemmalaget.

TDFF chockstartade och hade redan i första anfallet ett läge där Lollo fick göra en paradräddning. Detta gjorde att vi vaknade till fick bra tryck på dom. Efter en hörna hade vi ett jätte läge att ta ledningen. Först var det Sandra som fick till ett skott som blockades av deras försvarare. Efter det var det kalabalik framför Tjörnmålet. Till slut får Joanna tag i bollen och drar iväg ett kanonskott, tyvärr tar den i stolpen.

Just nu spelade vi bra, men tyvärr känner jag igen det som hände sedan. Som man säger, ett bra lag skall ha tur och det har de oftast p.g.a. att det är på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Så egentligen är det inte tur utan skicklighet. När vi precis haft stolpe ut så fick hemmalaget ett skott som styrs i en lobb över en helt ställd Lollo.

Vi tappar koncentrationen efter målet och det går inte mot ett sådant duktigt lag. För några minuter senare var det 2-0. Nu är vi inte alls med i matchen och tappar allt spel vi hade. Efter knappa halvtimman var det dags igen, denna gången på ett friläge. Det är tur att Lollo storspelar, annars hade det runnit iväg.

I andra har vi vinden i ryggen och kan sätta press på hemmalaget. Nu börjar man se lite gnista i våra tjejer. Många bra anfall blev det och på det ett helt annat lugn när vi hade boll. Trots att vi ägde spelet större delen av halvleken var det ändå TDFF som skapade det mesta och bästa. Synd bara att 4-0 kom som det gjorde. Det kändes som vi hade lite grepp på dom och ett mål innan deras hade det säkert blivit lite ner.

Vårat mål kom tillslut då Jenny sticker på en djupleds boll från Vickan. Iskallt rundar Jenny målisen och slår in 4-1 i öppet mål. Vi fortsatte att ha ett vist spelövertag men de farliga avsluten uteblev. Istället gör hemmalaget 5-1 på en genomspringning från halva plan, där måste vi kunna bättre.

Säga vad man vill om våra damer men ge upp finns inte på kartan. Och det skulle betala sig i att Vera tryckte upp bollen i nättaket på en underbart inlägg från Jenny.

Matchens lirare hos oss blev Lollo, detta säger väl en del om matchen. Vi släpper in fem och vår målis får blommor. Gött jobbat Lollo du var kanon.
___________________________________________

0 min. TDFF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
4 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
5 min. Sandra R, farligt avslut som blockas av en spelare
5 min. Joanna, avslut i högra stolpen
5 min. Hörna G-S Orust FC från höger
6 min. Vickan, avslut utanför, vänster om målet
8 min. !!! MÅL 0-1, TDFF lobbar bollen strax under ribban
11 min. !!! MÅL 0-2, TDFF närskott högra delen av målet
18 min. TDFF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
19 min. Hörna TDFF från höger
22 min. VARNING TDFF
23 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
25 min. BYTE Vera L in - Sandra R ut
26 min. TDFF, avslut på mål som målvakten tar lätt
27 min. !!! MÅL 0-3, TDFF friläger, rundar målvakten skjuter bollen högra delen av målet
36 min. Vera L, avslut på mål som målvakten tar lätt
36 min. TDFF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
38 min. Lina A, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
42 min. TDFF, avslut, över målet
46 min. Annelie A, avslut utanför, vänster om målet
47 min. Hörna G-S Orust FC från vänster

45 min. BYTE Josefine H in - Lisa L ut
46 min. Hörna TDFF från vänster
46 min. TDFF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
46 min. TDFF, avslut utanför, höger om målet
48 min. Jenny S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
51 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
56 min. Hörna TDFF från vänster
56 min. TDFF, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
58 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
58 min. TDFF, farligt avslut som blockas av en spelare
59 min. Hörna TDFF från höger
59 min. BYTE Mirre in - Rebecca ut
60 min. Linnéa O, avslut på mål som målvakten tar lätt
61 min. TDFF, avslut utanför, vänster om målet
61 min. BYTE Sandra R in - Linnéa O ut
65 min. !!! MÅL 0-4, TDFF långskott strax under ribban
68 min. TDFF, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
70 min. BYTE Lisa L in - Josefine H ut
76 min. !!! MÅL 1-4, Jenny S friläger, rundar målvakten skjuter bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Vickan
77 min. TDFF, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
81 min. !!! MÅL 1-5, TDFF friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
82 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
83 min. Sandra R, farligt avslut som blockas av en spelare
84 min. Hörna TDFF från vänster
85 min. !!! MÅL 2-5, Vera L närskott högra delen av målet. Assist: Jenny S
90 min. VARNING TDFF