IFK Valla
1-2
 (1-2)

Vände efter chockstart

På ett blåsigt Fjällebro äntrade vi konstgräset. I matchens första anfall lyfter Valla in bollen i vårt straffområde och valla var heta på bollen och tryckte den i nätmaskorna. En riktig chockstart kan man lugnt säga. Killarna tar sakta men säkert tag i taktpinnen och skapar några halvlägen. I 8 minuten lägger Alex B ett inlägg från vänster som Sandin sätter och kvitterat. Nu var vi inte nöjda med detta utan fortsatte jobba hårt över hela planen och Valla var inte ofarliga i sina omställningar. Båda lagen skapar lite halvchanser men inte de riktigt heta förrän Filip sliter sig loss och avslutar bra men målvakten lyckas göra en fin parad som Filip själv nickar i mål. 1-2 speglar ganska bra första halvlek. I andra trummar vi på och skapar definitivt så många lägen att matchen skall punkteras men bolluslingen ville inte i mål. 2stolpträffar samt flera lägen som vi missar gör att det blir onödigt spännande på slutet när valla flyttar upp laget och får några fasta situationer som kunde slutat illa för oss. Nu lyckas vi stänga denna match med blotta förskräckelsen och vi bör nog ta lärdom att vara lite kyligare i avsutten så vi slipper att kriga in i sista sekunden varje match och kanske förlänga publikens liv lite grann då jag tror hjärtfrekvensen blir onormalt hög ibland. Härligt med seger och en underbar inställning idag.