Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Herr A: Seriespel Div 5
Svenshögens SK
0-1
 (0-1)
Stala IF / Myckleby IK
Hällungevallen 2015-06-12
Herr A: Seriespel Div 5
Svenshögens SK
0-1
 (0-1) 
Stala IF / Myckleby IK
Hällungevallen 2015-06-12

 

Första nollan för säsongen

Svenshögen borta brukar bli en fysisk kamp med lite skönspel. Inget undantag denna gång, planen är väldigt liten och tillåter inte ytor att behandla boll på. Tuffa närkamper som kanske domaren skulle stävjat lite mer i början av matchen som präglas av väldigt tufft, småfult spel emellanåt. Till matchen, S/M tar tag I taktpinnen från start och har väldigt mycket boll, Svenshögen backar djupt och har tålamod att hålla oss utanför deras straffområde och gör det väldigt trångt att komma in till de riktigt heta lägena. Viktigt I matcher som denna är att ha tålamod och inte slå halvchanspassningar centralt som vi gör allt för ofta idag. Enda möjligheten för Oilers att kunna få med sig poäng I matchen är på våra egna dåliga beslut centralt och vi får hoppas att detta blir bättre med tiden. Efter 26 min driver Sandin in på mål och avslutar där målvakten släpper retur som Sandin själv snappar upp, spelar snett bakåt till Angelo som kyligt tittar upp och placerar bollen vid vänstra stolproten. Nu trodde vi att det kanske skulle öppna upp sig något men Oiler gnuggade på I samma stil och väntade på sin chans att komma in I matchen och stundtalt blixtrade de till I spelvändningar där vi slarvade I uppspelen. Tyvärr drar Henrik Samuelsson på sig ett gult kort och är avstängd nästa match efter en oturlig situation där han halkar och var tvungen att rutinerat rädda upp situationen. Vi vinner helt rättvist idag mot ett kämpande Oilers som skapade några farligheter under matchen. Vår målvakt för dagen Amir Omercehajic agerade stabilt och lugnt och var helt felfri, första nollan för året! Alexander Hellohf är I sitt livs form, fullkomligt lyser av självförtroende på planen och alla kämpar hart för att få med sig tre pinnar hem till ön vilket vi lyckas med.
Stefan V. Vi gör en ok insats på ett svårspelat Lilla San Siro. Sportklubben är erkänt svårspelade hemma men vi vinner rättvist och håller nollan för första gången.
Robert T. Vi orkar vara kreativa i dryga timmen, därefter faller vi ur ramen succesivt (vilket inte är konstigt). Betydligt resolutare försvarsspel bidrar till första nollan och Amir gör det bra i mål samtidigt som Sandin imponerar från sin h-ytterplats och ger spelet en ytterliggare dimension med sitt djupledsspel. Vi vinner välförtjänt och belönas för vår ambition om att spela fotboll och inte sparka fotboll.


Härligt jobbat killar!!

 



Magnus S  

Alexander H   Mattias M   Angelo M   Anders A   Sandin D  

Alexander B       Daniel I       Henrik S       Lucas C      

Amir

 

AVBYTARE: Jesper F, Filip K, Dahlström


Svenshögens SK - Stala IF / Myckleby IK  0-1 M�lskyttar
 26' 
 0-1 
 Angelo Malesic 
 Sandin Dzananovic  
 ' 
  
 
 75' 
  
 Henrik Samuelsson  
 80' 
  
 Christoffer Dahlström  

Stefan  2015-06-13

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa