Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Dam U: Seriespel Div 3
Vallens IF
0-9
 (0-4)
G-S Orust FC
Stora höga ip 2015-06-23
Dam U: Seriespel Div 3
Vallens IF
0-9
 (0-4) 
G-S Orust FC
Stora höga ip 2015-06-23

 

Vallen U - G-S

Ulagsmatch på ett soligt Stora Höga en finfin junikväll. Då vi ofrivilligt står över ännu en spelomgång i division 2 denna vecka fanns det många spelsugna seniorspelare att tillgå, speciellt med tanke på att dagens träning dessutom var inställd till förmån för denna drabbning.


Första halvlek: 0-4
Inför match fanns det vissa frågetecken gällande dagens nykomponerade mittbackspar (Carro och Oscarsson) det skulle dock visa sig direkt på avspark att det var helt obefogat, båda två skötte sig exemplariskt och förtjänar ett litet extra plus i kanten för sin insats idag.
Matchbilden börjar ganska snart prägla sig av Vallens försvarsspel då dom hade en backlinje som stod väldigt högt upp i banan och ett mittfält som var väldigt loja på att sätta press. Det fanns med andra ord dimensioner med yta bakom backlinjen och väldigt gott om tid att ostört sätta in bollarna bakom den. Detta i kombination med att tålamod med boll inte alltid är vår melodi slog vi väldigt gärna bollen centralt i djupled direkt på Jennie som agerade spjutspets. Jennie är väldigt bra på denna typen av bollar men blev som oftast helt ensam i anfallen och lyckades hon inte göra bort sin/sina försvarare hann nästan aldrig någon mer med henne upp för att vinna andra bollar. Det blev förstås en rätt jobbig matchbild för våra mest offensiva spelare som fick ta rätt stygga djupledslöpningar gång på gång. Lägen skapades dock på detta sättet och vi hann bränna ett par goa frilägen innan bollen tillslut hittade maskorna. Jennie (på en djupledsboll) tar sig ner till kortlinjen och hittar Lina snett bakåt i straffområdet som med enkelhet kan raka in bollen bakom hemmakeepern. Det blev startskottet Jennie som sedan står för ett äkta hattrick då hon hinner näta tre gånger om innan domaren blåser för halvtid. Skönt för Jennie att få näta lite och få utdelning på alla djupledslöpningar hon tog i första. I övrigt tycker jag det ser bra ut. Hemmalaget tar sig upp på ett par farligheter men Lollo i mål räddar oss ett par gånger om.


Andra halvlek: 0-9

I halvtid pratar vi om att variera vårt anfallsspel lite mer så vi får lite längre anfall med fler inblandade. Nu var det förstås inte så konstigt att vi slog djupledsbollen så fort vi fick tillfälle med tanke på hemmalagets försvar men det var bara en tidsfråga innan våra offensiva spelare skulle krokna och då hade vi inte haft så mycket att luta oss tillbaka på offensivt sett. Vi gör två byten i paus, Sandra ut - Josefine in och Miranda ut - Olivia in. Andra halvlek ser väl i mångt och mycket ut som första med det undantaget att vi spelar bättre fotboll. Som på beställning kommer 0-5 på ett mönsteranfall och för fjärde gången ikväll är det Jennie som noteras som målskytt. Strax efter målet gör vi vårt tredje byte (Jennie ut - Filippa in)och Maja kliver upp som spjutspets och in i rampljuset på riktigt. Dom unga tjejerna i Vallens backlinje trodde nog att det värsta var över när Jennie klev av, men mardrömmen blev om möjligt ännu värre när Maja fick smak för målskyttet som spets och svarade även hon för otroliga 4 mål i följd och då hann hon även med att bränna några frilägen. Får ge Vallentjejerna en eloge här ändå, det är aldrig roligt att vara på fel sida när siffrorna rinner iväg som dom gjorde ikväll men dom höll sina huvuden högt och krigade på hela vägen till slutsignal och hade det inte varit för Lollo i mål hade dom säkerligen fått med sig både ett och två tröstmål.
Allt som allt en väldigt trevlig tillställning för vår del förstås, många härliga mål och fina individuella prestationer. Får även passa på att plussa för sättet detta nykomponerade lag löste spelet utan boll, det var även det stundtals exemplariskt.

Bästa spelare i G-S blev i afton Maja som löpte i cirklar runt sina försvarare hela matchen lång.

 



Jennie S  

Maja J   Mirre   Lina A   Sandra   Cornelia H  

Vickan       Carro O       Hanna O       Rebecca H      

Lollo

 

AVBYTARE: Filippa S, Olivia, Josefine


Martin  2015-06-24

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa