Lövängen 2015-08-30
2-2
 (2-2)

En krigarinsats!

Stångenäs har byggt ett nytt lag med spelare födda 99 o uppåt. De har gjort bra ifrån sig i de senaste matcherna så vi visste att det skulle bli tufft. De gjorde 1-0 på friläge efter 3 minuter o då tänker man; Hur skall det här gå?
Men vi viker inte ner oss för det utan maler på.
Jennie Sandberg på topp är hela tiden på hugget o kommer loss från från deras backar. På 2:a försöket kommer hon förbi målvakten o rullar in 1-1. Vi märker att om vi stressar deras målvakt så kan det hända saker.
Vera pressar henne till misstag så bollen hamnar hos Jennie som kan skicka in 2-1.
Deras vänsterytter var riktigt teknisk o snurrade i slutminuten i 1:a halvleken o sköt ett hårt skott som Lollo räddar men bollen far rakt upp i luften och efter en konstig nick så studsar den in vid stolpen.
I pausen är vi helt slut.Det är faktiskt svårt att få ut ett lag till 2:a halvleken.
Nackspärr, Groggy, Vader, Lår, Snurrig, Knät, måste vila...
Det är tur att vi har RosMarie! Hon masserade, Tejpade, klappade,peppade, kramade o trollade så vi fick ihop laget.
Men ett tag var det 10 spelare på planen.
Jag vill ge extra beröm till de spelare som kliver fram o spelar hela matchen. Ni gjorde en kanonmatch. Lisa o Rosita i mittförsvaret. Lollo i mål. Rebecka vilade några minuter men klev in igen o ställde upp för laget trots full match dagen innan. Vera spelade där hon behövdes.Olivia kunde knappt gå på slutet.
Emelia krigade o Jenny o Jennie höll uppe offensiven.
Mest positiva är Josefines o Mirres enorma jobb på mitten.

Så med facit i hand o funderat ett tag så vill jag berömma er för att aldrig ge upp trots alla störningar med skador.

Match på Fredag mot Valbo. Vi får mer hjälp från A-truppen så vi kan vila en del spelare. Då skall vi jobba med vårt passningsspel.